Bazyl DoCh
Walczy. Duże fiendy, to bardzo fajne wsparcie. Bardzo ładnie przepychają niemal wszystkie niewielkie oddziały, do których szkoda angażować główne klocki. Przynajmniej u mnie przepychały, bo czasem trzeba je trochę wspomóc brioną. Opcjonalnie możesz też dać 2x3 + 1. Też będzie działać, ale masz wtedy jedną odginaczkę mniej (cztery to moim zdaniem optimum).
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Widać nieuważnie czytałem tą część RB. No cóż no to w miejsce crusherów i herlaka możesz dać 5+1 fiendów i 2x5 furii. Równo 450.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
+1Dmtrij pisze:Kukurydza, jakbyś mógł grać w Wochu innymi Lorami z RB, to LIFE nie byłby Twoim pierwszym wyborem, zapewniam Cie:))
A co do Findów - zastanów sie lepiej nad 8.
Ona przepycha niemal wszystko, a zbostowane Bironą to już wszystko oprócz Wybrańców.