Bazyl DoCh

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Re: Bazyl DoCh

Post autor: Xier »

Co robi 5 fiendów?
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Walczy. Duże fiendy, to bardzo fajne wsparcie. Bardzo ładnie przepychają niemal wszystkie niewielkie oddziały, do których szkoda angażować główne klocki. Przynajmniej u mnie przepychały, bo czasem trzeba je trochę wspomóc brioną. Opcjonalnie możesz też dać 2x3 + 1. Też będzie działać, ale masz wtedy jedną odginaczkę mniej (cztery to moim zdaniem optimum).
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Jestes pewien, ze mozna wystawic 3 unity fiendow?
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Widać nieuważnie czytałem tą część RB. No cóż no to w miejsce crusherów i herlaka możesz dać 5+1 fiendów i 2x5 furii. Równo 450.
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Kukurydza, jakbyś mógł grać w Wochu innymi Lorami z RB, to LIFE nie byłby Twoim pierwszym wyborem, zapewniam Cie:))
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Dmtrij pisze:Kukurydza, jakbyś mógł grać w Wochu innymi Lorami z RB, to LIFE nie byłby Twoim pierwszym wyborem, zapewniam Cie:))
+1 :mrgreen:

A co do Findów - zastanów sie lepiej nad 8.
Ona przepycha niemal wszystko, a zbostowane Bironą to już wszystko oprócz Wybrańców.

ODPOWIEDZ