Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04 wyniki str 25
Re: Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04
Golonka nie marudz, ile turniejow miedzynarodowych grasz w ciagu roku. Zwlaszcza ze nasza prawie Szwecja jest blizej niz Moskwa czy Ryga 

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Mały up: mamy juz menu. Na pozegnanie dostaniecie od nas na obiad białostocki specjał: babke ziemniaczana 
Butan: u mnie nie rozpycha ale juz kombinuje z poprawieniem.

Butan: u mnie nie rozpycha ale juz kombinuje z poprawieniem.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
To jedźcie przez Warszawę. Mogę kilka osób bez problemu przekimać z czw na pt czy/i z pt na sob.Golonka pisze:Ja na początku myślałem, że będę na sto procent, ale jak sobie policzyłem, że tam na tę waszą mroźną prawie szwecje jedzie się jakieś 11-13 godzin z wrocławia to się jeszcze zastanawiam.
Więc jak to mówią, zobaczymy jeszcze.
Trzeba będzie nad tym wszystkim pomyśleć... drogo ta podróż wychodzi i długo, natomiast 2 obiady cieszą ponad wszelką miarę, ergo trzeba będzie to powaznie przemyśleć
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Możliwe, że i najgłębsze południe też sie pojawi.Jasif pisze:Ekipa z głębokiego południa stawi się licznie
xYz
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie ma lekko, ale turniej naprawdę jest pierwsza klasa!!! 
Oceny malowania, podobnie jak rok temu, nie będzie z założenia czy jeszcze nie wpisaliście jej do regulaminu?
Brak oceny jest spoko, bo drafty panowie zmieniają jak majtki, a że to battlowcy, to nawet częściej.....

Oceny malowania, podobnie jak rok temu, nie będzie z założenia czy jeszcze nie wpisaliście jej do regulaminu?
Brak oceny jest spoko, bo drafty panowie zmieniają jak majtki, a że to battlowcy, to nawet częściej.....

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

@Akadera: hehe, nie ściemniaj, turniej jest w sobotę a w niedzielę pryma aprilis i turnieju nima
jest tylko mrok zagłada i Białostocka zabawa do rana
Panowie z najdalszych zakątków Polski; nie pitolić przyjeżdżać bo turniej naprawdę jest genialny a całe miasto bardzo życzliwe dla przyjezdnych; jest gdzie się pobawić i ta atmosfera...legen....darna

Panowie z najdalszych zakątków Polski; nie pitolić przyjeżdżać bo turniej naprawdę jest genialny a całe miasto bardzo życzliwe dla przyjezdnych; jest gdzie się pobawić i ta atmosfera...legen....darna

@Golona- cienias jesteś, ja co roku jeżdżę tam i z powrotem te 11ha i nie narzekam. Odpowiedni zapas do alkociągu i żadna podróż straszna 
@Panowie Organizatorzy- może bez scenariuszy? Jak ma być pure Euro to niech tak będzie. Ale w ogólnym rozrachunku, jak większość będzie chciała to mi to ganz egal

@Panowie Organizatorzy- może bez scenariuszy? Jak ma być pure Euro to niech tak będzie. Ale w ogólnym rozrachunku, jak większość będzie chciała to mi to ganz egal
Rozumiem, ze monitoring i zakaz picia w szkole to taki zarcik zaplowany z miesiecznym wyprzedzeniem? Powiem szczerze, ze jestem w gleeebokim szoku.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Prawdopodobnie nie będą obowiązkowe.może bez scenariuszy? Jak ma być pure Euro to niech tak będzie. Ale w ogólnym rozrachunku, jak większość będzie chciała to mi to ganz egal
PAMIĘTAJCIE BY PRZELAĆ DO NIEDZIELI PRZED TURNIEJEM PIENIĄDZE, INACZEJ NIE BĘDZIE DARMOWEGO OBIADU
jak miałem 15 lat jezdzilem do Gorzowa a dla matki mówiłem że jadę do wioski w pobliżu, podróz trwałą ponad 11h więc nie pierdol. Jeżdżę czasami do was na lotnisko i nie jest to taka straszna trasa.Ja na początku myślałem, że będę na sto procent, ale jak sobie policzyłem, że tam na tę waszą mroźną prawie
jest tylko mrok zagłada i Białostocka zabawa do rana
Mamy zarezerwowany stolik w Pubie i 10% zniżki na hasło:Rozumiem, ze monitoring i zakaz picia w szkole to taki zarcik zaplowany z miesiecznym wyprzedzeniem? Powiem szczerze, ze jestem w gleeebokim szoku.
"Akadera ssie pałe"
http://www.youtube.com/watch?v=I2xeIrZ87ZM
Dla tych którzy nie wiedzieli!
po weekendzie powinna być kolejna zajawka.
Będziemy zbierać ekipy by przenocować je w kilku domach.
Z piątku na sobotę
i soboty na niedzielę mogę przenocować 3 osoby
Dla tych którzy nie wiedzieli!
po weekendzie powinna być kolejna zajawka.
Będziemy zbierać ekipy by przenocować je w kilku domach.
Z piątku na sobotę
i soboty na niedzielę mogę przenocować 3 osoby
a niech i bedzie alkoholokaust, ale misie: NIE-W-SZKO-LE. Srodmiescie niedaleko, jest pare fajnych knajp. Chcemy zostac w gastronomiku na dluzej.
Reprezentacja wysp Śród-Bałtyckich zamierza wystawić squad

Endriu...?Przemcio pisze:Hehe a kto wymyślił hasło![]()

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned