SKILLMAKER- Turniej 10.06.07 na Morenie
Zrobiłbym może w Wejhu, ale nie wiem czy jest sens, zważywszy, że przygotowujemy WD. Jeśli by nie było kina o 19 (czyli ograniczenie grania do 17) to spróbuję coś wykombinować).
A w niedzielę 10go może jakieś auto z Wejha przyjedzie z 4-5 graczy
Tak więc postarać się o miejscowych uczniów gimnazjów/liceów, co mają luzy.
A jakby na przeszkodzie stało wyjście do kościoła to można w sobotę iść na wieczór
A w niedzielę 10go może jakieś auto z Wejha przyjedzie z 4-5 graczy

Tak więc postarać się o miejscowych uczniów gimnazjów/liceów, co mają luzy.
A jakby na przeszkodzie stało wyjście do kościoła to można w sobotę iść na wieczór

Spoko, połowa naszego klubu jeszcze nie studiuje, myśle ze te 20 osób sie uzbiera 

Ta już nad tym myslałem skoro mam urodziny dwudzieste trzecie 28.06 to zrobie Gogols Berzdejthurion pisze:30.06, albo 01.07 to idealny terminzalatwcie sobie juz sale
moze by jakas druzynowke? dawno nie bylo... a ze na LL limit par/druzyn nie przeszedl to glupio byloby nie korzystac..

Myśle że Drużynówka na 2250 z okazji 1 Lipca
, pasuje. Moge termin ugadac jakos w przeciągu tego tygodnia.

Jestem bez druyżyny:(
kwestia jaka druzynowka
czy 2250 x 3 jak kiedys bylo, czy np 5x 1350... albo 4x 1500, nie musimy klepac tego samego formatu
@Rzymek, czemu bez druzyny? Ptasznik tez jest bez, Blazej z bretka tez jest bez.. a ze turniej w Niedziele to pewnie zagra, a jak by bylo 5x 1350 to druzyne raczej mamy pewną
pzdr

czy 2250 x 3 jak kiedys bylo, czy np 5x 1350... albo 4x 1500, nie musimy klepac tego samego formatu

@Rzymek, czemu bez druzyny? Ptasznik tez jest bez, Blazej z bretka tez jest bez.. a ze turniej w Niedziele to pewnie zagra, a jak by bylo 5x 1350 to druzyne raczej mamy pewną

pzdr
Zapiszcie mnie na turniej Sławek Sus
No dobra, czyli prawdopodobnie się uzbiera 20 osób, ostatnio przyszło więcej niż się zgłosiło, dlatego na to liczę