Baldur's Gate powraca odnowiony.
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Baldur's Gate powraca odnowiony.
no tak ale keldorn viconia itp moim zdaniem są do zastąpienia, fronczewski czy kolberger to jednak przede wszystkim narratorzy których najbardziej pamiętamy - chcemy słyszec 

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ale kotlet jakości i o smaku który przewyższa wiele świeżych pieczeni
- SaperHeart
- Piłkarz
Przeciez mozna od dawna tak grać. Jest taki mod, nazywa się bodajże "tutu".Dzięki niemu grasz w BG1 na zasadach BG2, czyli wybierasz specjalizacje klasom itp. Sam mam tego moda teraz.
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
Wisła Kraków.
Ja pamiętam ta wypieki na twarzy jak pierwszy raz przechodziłem BG , albo jak pierwszy raz zabiłem Drzzita
Eh ileż to lat temu było... Obecnie tyle emocji przyniósł mi tylko Dragon Age - ale 1 ka bo 2ka mnie odrzuciła...

albo pierwszy raz gdy przechodziło się solo 
albo jak miałem postać z samymi 25
hehe, w to mozna grać non-stop.
Ogólnie od jakiegoś czasu nachodzi mnie ochota aby znów rozpocząć przygodę od 1 po tron bhala, ale nie mam ochoty **** z internetu
jakby ktoś miał w krakowie na płytkach całą sagę w wersji pl oczywiscie to chetnie bym pozyczył na jakiś, długi czas.

albo jak miałem postać z samymi 25

Ogólnie od jakiegoś czasu nachodzi mnie ochota aby znów rozpocząć przygodę od 1 po tron bhala, ale nie mam ochoty **** z internetu

Myślę, że wcale nie trzeba odgrzewać BG. Wystarczy zwykły high resolution patch i będzie super.
Chyba sam się przekonałem, że zaraz po odświeżeniu sobie Arcanum (w trakcie) przechodzę znowu BG. 

Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Macie podsumowanie większości wiadomości
http://www.gamebanshee.com/news/107296- ... unced.html
Zapowiada się bosko.
http://www.gamebanshee.com/news/107296- ... unced.html
Zapowiada się bosko.

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
nawet bardzo bosko. Oby imoen romance mod był kompatybilny 

Imoen? Nalia!
No i mod który robił sferę maga miejscem kampanii równie epickiej co główny wątek (jeśli nie bardziej).
No i mod który robił sferę maga miejscem kampanii równie epickiej co główny wątek (jeśli nie bardziej).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
nalia-komunistka a fuj. Ciągle o jakiś równościach społecznych dobrze że nie zaczyna o wrogach ludu.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Takie pokrewieństwo jak z koziej rzyci trąba.
Matka inna, ojciec bóg mordu i to w postaci innego śmiertelnika więc i pula genów inna.
Ot romans z przyjaciółką z dzieciństwa a nie siostrą to bardziej wygląda niż nawet z przyrodnią.
Matka inna, ojciec bóg mordu i to w postaci innego śmiertelnika więc i pula genów inna.
Ot romans z przyjaciółką z dzieciństwa a nie siostrą to bardziej wygląda niż nawet z przyrodnią.
Tia... przyjaciółka z dzieciństwa która zwraca się do ciebie jak do brata.
Ale spoko, każdy ma jakiś fetysz
.
Ale spoko, każdy ma jakiś fetysz

kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Ja jestem zryty jakiś, mimo, że romans z Viconią jest faktycznie najciekawszy z tych podstawowych, to ja zawsze będę fanem Aerie... Niby jęczybuła okropna na początku, ale jak się zmienia potem... Do teraz pamiętam, jak praktycznie skończyłem ToB, ale zostawiłem grę na pauzie na parenaście h, by doczekać się porodu! I ta muzyka podczas rozmów, ach... Mam sentyment.