Skaven 2400 Euro

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Gibon

Re: Skaven 2400 Euro

Post autor: Gibon »

Shadar pisze:Każdy rare można wziąć tylko jeden raz. Oto właśnie chodzi chodzi w 0-1, a nie, że możesz wziąć max jeden rare.

Dzięki wielkie kolego :mrgreen: za wytłumaczenie.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

gallanomen, dam Ci najlepsza rade. Nie sluchaj forumowych geniuszy. Najpierw beda Ci jeczec, ze masz niegrywalna rozpe a jak juz zrobisz rozpe wg ich wytycznych, to Cie zjebia, ze masz kopie ich rozp i na nic ciekawego Cie nie stac. Skladaj rozpy wg wlasnych pomyslow, graj, wyciagaj wnioski i zmieniaj rozpe tak, zeby gralo Ci sie lepiej. Srlsy.
Obrazek

Gibon

Post autor: Gibon »

bless pisze:gallanomen, dam Ci najlepsza rade. Nie sluchaj forumowych geniuszy. Najpierw beda Ci jeczec, ze masz niegrywalna rozpe a jak juz zrobisz rozpe wg ich wytycznych, to Cie zjebia, ze masz kopie ich rozp i na nic ciekawego Cie nie stac. Skladaj rozpy wg wlasnych pomyslow, graj, wyciagaj wnioski i zmieniaj rozpe tak, zeby gralo Ci sie lepiej. Srlsy.

Do tego samego wniosku doszedłem :) . Próbuje i ucze się na własnych błędach. Chciałem tylko moją pierwszą rozpe dać pod komentarz innych, żeby w razie jakiś moich błędów ją poprawić. Dzięki Ci jednak za komentarz :D.

ODPOWIEDZ