ta srodkowa babka najlepsza ]:->
mm miec takie cos na puleczce
REAPER Con 2007 - Painting Contest
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A Ty niby grasz?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- swieta_barbara
- habydysz
Dobre!!! Niech ktos to sobie wrzuci do podpisu :]Tomash pisze:A Ty niby grasz?
Barbara, no ale tak szczerze: widziałeś kiedyś grającego Szaman? Toć już chyba nawet ja częściej gram w battla i czterdziestkę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
ale Wy ograniczeni jestescie - co to, tylko turnieje sa? trzeba mnie zobaczyc grajacego, zeby uwierzyc? oj, Niewierni TomasheTomash pisze:Barbara, no ale tak szczerze: widziałeś kiedyś grającego Szaman? Toć już chyba nawet ja częściej gram w battla i czterdziestkę
"I fart in your general direction"