II skocznia Garmisch-Partenkirchen (4CT) 2400 EURO 15.04.12
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: II skocznia Garmisch-Partenkirchen (4CT) 2400 EURO 15.04
Nowy reprezentant Kielc nam się robi Dobrze dobrze kupą ich mości panowie !
Tym razem będę miał więcej czasu by się z ogrami pobawić, mogę mieć harpie w rozpie .kubencjusz pisze:Kanadian tym razem jak na mnie trafisz to może uda Ci się zranić moje mourny
A więc mamy komplet, pozostałych piszę na rezerwę, chyba że jakoś uda się to logistycznie rozplanować / zwolnią się miejsca.
Miło, że tak chętnie odwiedzacie Muzeum
Ja nie będę grał, więc moja osoba do Waszej dyspozycji w prawie non-stop (sędziowanie) oraz ogarnę imprezę.
Pozdrawiam,
Miło, że tak chętnie odwiedzacie Muzeum
Ja nie będę grał, więc moja osoba do Waszej dyspozycji w prawie non-stop (sędziowanie) oraz ogarnę imprezę.
Pozdrawiam,
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I love this game...
- White Lion
- Kretozord
hmm niech zgadnę...
Qba przywiezie tosty !!
Qba przywiezie tosty !!
A ja dla "podgrzania atmosfery" przesyłam najświeższy NEWS:
Otóż miło mi poinformować, że dla całego cyklu naszych turniejów udało mi się pozyskać sponsora - sklep BARD.PL
Garść faktów:
- wartość nagród dla całego Tour'u - 1.000 PLN
- za zajęcie I miejsca na turnieju - równowartość 50zł
- za zajęcie II i III miejsca na turnieju - równowartość 30zł
- za zajęcie miejsca IV - VI - równowartość 20zł
- dla pozostałych uczestników poszczególnych turniejów również są przewidziane nagrody - będą one rozlosowywane lub przydzielane arbitralnie (decydujący głos mam tutaj ja ). Generalna zasada ich przyznawania jest taka: jeśli na jednym turnieju już coś dostałeś - niezależnie czy coś wygrałeś czy nie - te nagrody trafią do osób, które jeszcze nie wygrały/nie dostały niczego. Tak aby jak największa ilość osób wyjechała z jakąś nagrodą.
Mam nadzieję, że jasno to napisałem - w razie czego wyjaśnię szczegółowo na turnieju...
Nagrody w postaci bonów promocyjnych do zrealizowania na www.bard.pl
Tak więc Panie i Panowie - do dzieła!
Szykujcie armie, malujcie figsy i żyłujcie rozpy - nagrody czekają!!!
(no i kto jest DeBeściak? )
Otóż miło mi poinformować, że dla całego cyklu naszych turniejów udało mi się pozyskać sponsora - sklep BARD.PL
Garść faktów:
- wartość nagród dla całego Tour'u - 1.000 PLN
- za zajęcie I miejsca na turnieju - równowartość 50zł
- za zajęcie II i III miejsca na turnieju - równowartość 30zł
- za zajęcie miejsca IV - VI - równowartość 20zł
- dla pozostałych uczestników poszczególnych turniejów również są przewidziane nagrody - będą one rozlosowywane lub przydzielane arbitralnie (decydujący głos mam tutaj ja ). Generalna zasada ich przyznawania jest taka: jeśli na jednym turnieju już coś dostałeś - niezależnie czy coś wygrałeś czy nie - te nagrody trafią do osób, które jeszcze nie wygrały/nie dostały niczego. Tak aby jak największa ilość osób wyjechała z jakąś nagrodą.
Mam nadzieję, że jasno to napisałem - w razie czego wyjaśnię szczegółowo na turnieju...
Nagrody w postaci bonów promocyjnych do zrealizowania na www.bard.pl
Tak więc Panie i Panowie - do dzieła!
Szykujcie armie, malujcie figsy i żyłujcie rozpy - nagrody czekają!!!
(no i kto jest DeBeściak? )
No i to się nazywa wspieranie środowiska. Jeszcze do tego sklep, który nie ma swojej siedziby w Kielcach ani w żadnym innym mieście, w którym jest 4City wspiera turnieje nie na swoim terenie. Welki szacun dla Bastora no i oczywiście dla ludzi z Barda.
Come crawling faster, obey your Master...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
demony - 1
skaveny - 2
empire - 2
Ogry -2
wampiry - 3
Warriorzy Chaosu - 3
Dark Elfy - 3
wood elfy -1
dwarfy - 3
High Elfy -1
Orki - 1
Tomb Kingi - 1
nieustaleni - 1
tak nie ma konkretnie dominujących armii, 4 armie mają 3 uczestników, 3 mają po 2 a reszta po jednym. Brak Bestii Chaosu i Bretoni.
skaveny - 2
empire - 2
Ogry -2
wampiry - 3
Warriorzy Chaosu - 3
Dark Elfy - 3
wood elfy -1
dwarfy - 3
High Elfy -1
Orki - 1
Tomb Kingi - 1
nieustaleni - 1
tak nie ma konkretnie dominujących armii, 4 armie mają 3 uczestników, 3 mają po 2 a reszta po jednym. Brak Bestii Chaosu i Bretoni.
@ Bojek
Dopisany jako reprezentant Morii
Ja co prawda już gratulowałem Bastorowi telefonicznie, ale once again: "Czapki z głów za sponsoring imprezy "
Dopisany jako reprezentant Morii
Ja co prawda już gratulowałem Bastorowi telefonicznie, ale once again: "Czapki z głów za sponsoring imprezy "
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
I love this game...
I love this game...
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
To fajnie, że więcej nagród bo mamy bliżej a oni będą zmęczeni więc ich pociśniemy
W drodze na tura najlepsze pomysły się rodzą Już będziemy mieli wszystko zaplanowane co do najmniejszego szczegółu .kubencjusz pisze:To fajnie, że więcej nagród bo mamy bliżej a oni będą zmęczeni więc ich pociśniemy
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Będziecie wymyślać usprawiedliwienia porażek które was na miejscu zastanąCzopek pisze:W drodze na tura najlepsze pomysły się rodzą Już będziemy mieli wszystko zaplanowane co do najmniejszego szczegółu .kubencjusz pisze:To fajnie, że więcej nagród bo mamy bliżej a oni będą zmęczeni więc ich pociśniemy