MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012

Post autor: Cauliflower »

3. Parowanie pierwszej rundy odbędzie się według pozycji w świeżo zakończonym rankingu ligi wfb 2011/2012. Dodatkowo, w miarę możliwości i jeżeli organizator uzna to za stosowne, pierwszego dnia gracze z tego samego ośrodka nie będą ze sobą grali.
O kuźwa, to za wysoko poleciałem! :D :D :D
Przynajmniej z Crusem i Gąsiorem dość często grywam :P

Rozumiem, że w tym wypadku nie ma challangy?
Challange zawsze były dla mnie nierówne na masterach, szczególnie gdy na piątkowej imprezie nieco słabszy gracz pod wpływem alko wyzywał nieco lepszego, dzięki czemu tamten elegancko był katapultowany na pierwsze stoły ;)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Nie, nie ma challengy.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Furion pisze: Gramy na nowy draft. Czyli wszyscy mają po staremu, a gracze demonów troszkę lepiej :)

pozdrawiam
Furion
inaczej ale niekoniecznie lepiej imo.

Brak loremastera teczowego, a wiec taniego dostepu do gleana i innych czarow z teczy tez ma swoja cene (choc mozna spokojnie pograc na innym lorze w takim wypadku)

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Imho parowanie bardzo slabe. W 2giej bitwie top znowu bedzie gral ze soba, bo w 1wszej posypia sie remisy i minory, a od 3ciej tury w te grupke zaczna wklejac sie slabsi gracze i tu znowu pojawi sie problem losowych paringow. Wedlug mnie, de facto, wyjdzie z tego jeszcze wiekszy radom niz do tej pory.

Juz lepiej zrobcie koszyki or smth.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

mnie też trochę ten system przeraża, chyba nawet odstrasza
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Eee tam, Dymitr, odstraszac to moze nie odstrasza, ale imho nie jest do konca przemyslany. Nadal jest szwajcar, czyli przy 90 lbach losowosci uniknac sie nie da. A to czy top zagra ze soba w pierwszych, czy w ostatnich bitwach tak naprawde nie gra roli. Chociaz na pewno fajniej grac z kims lepszym w 5tej bitwie, kiedy gra sie o wysokie miejsca.

Imho takie kombinowanie z parowaniem przy szwajcarze jest dobre na lokalach, a niekoniecznie na jednym z 5ciu masterow w sezonie.

Przemysl to jeszcze Furion.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

cokolwiek.
a i jeszcze jedno - będę:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
August
Chuck Norris

Post autor: August »

Bardzo nas to cieszy :). Porosimy o logowanie się na T3 co pozwoli nam oszacować frekwencję i pozamawiać obiady na sobotę.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Przynajmniej będę miał łatwo z wyliczeniem :D

Jedzie crus to biore chadecje, nie jedzie crus, a jedzie gasior to biore doch itd :D :D

Śmiesznie....

W sumie możliwość lekkiego podrasowania rozpiski, pod jednego z lepszych graczy na turnieju, wiedząc na pewno, że go trafię jest syta..... ale nie wiem czy do końca sprawiedliwa.

Równie dobrze, możemy te bitwe zagrac w Wawie i przyjechac sobie na turniej później.
Słaby ten pomysł jak się chwile zastanowić nad nim.

Może chociaz wyeliminowac te same miasta? Chociaż wtedy jakaś powiedzmy 7-8 osoba z warszawskiego topu już dostaje fajny paring...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

#Krasnal#
Mudżahedin

Post autor: #Krasnal# »

Szkoda że nie będzie punktów do ligi :?

Kod: Zaznacz cały

Puchar Szczecina   Master	2400	Single	Niezaliczony - zgłoszony za późno

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Zróbcie Koszyki to będzie ciekawe i nowatorskie, ja będę na 100% ale nie zaloguje sie na żadnym T3 :)

Awatar użytkownika
kajdan
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: kajdan »

Solo pisze:..., ja będę na 100% ale nie zaloguje sie na żadnym T3 :)
Nie musisz się logować ani zakładać konta żeby się zapisać, szkoda punktów za brak zgłoszenia IMHO
For the Empire !
Obrazek

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Dałoby się zorganizować ten turniej gdzieś bliżej centrum Polski?

Awatar użytkownika
kajdan
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: kajdan »

No raczej "Puchar Szczecina" ciężko gdzieś bliżej centrum zorganizować ;)
For the Empire !
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Nie no myślę, że to dobry pomysł:) Tak Puchar Szczecina jak i Silesian Mastera możemy zrobić w Wawie;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

#Krasnal# pisze:Szkoda że nie będzie punktów do ligi :?

Kod: Zaznacz cały

Puchar Szczecina   Master	2400	Single	Niezaliczony - zgłoszony za późno
Nie siać paniki. [-X Stosowny wniosek wpłynął, sytuacja jest naprawdę wyjątkowa, i ważny interes społeczny też jest.

Awatar użytkownika
Donderwolf
Wałkarz

Post autor: Donderwolf »

btw, tak sobie siedzimy i myślimy tutaj (nad morzem) w Szczecinie... ma ktoś może stały kontakt z Pasiakiem?! jakoś nie chce nam oddać pucharu już prawie 2 lata;)

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Cauliflower pisze: Może chociaz wyeliminowac te same miasta? Chociaż wtedy jakaś powiedzmy 7-8 osoba z warszawskiego topu już dostaje fajny paring...
z regulaminu turnieju: 3. Parowanie pierwszej rundy odbędzie się według pozycji w świeżo zakończonym rankingu ligi wfb 2011/2012. Dodatkowo, w miarę możliwości i jeżeli organizator uzna to za stosowne, pierwszego dnia gracze z tego samego ośrodka nie będą ze sobą grali.

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Furion, wez odpusc ten pomysl.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Pytanko. Tylko 12 osób na dzień dzisiejszy?
Obrazek

ODPOWIEDZ