Masz limit 5 maszyn, K'daia jako maszyna i tak Ci nic nie zmienia, bo punkty są malutkie.Nijlor pisze:A chd za co przycięto??
16.06.12 Płomienie Fenixa XIV 2x1600 [Włocławek]
Re: 16.06.12 Płomienie Fenixa XIV 2x1600 [Włocławek]
Hmm przed DMP nie ^^krystian1wielki pisze:Chociaż raz nie musiałem sie sam zgłaszać
Gokish nie marudź - parówka nie parówka pograć możesz...
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
z czystej złośliwości
W lipcu WCK - zamknięte, a Remiza w remoncie więc klub - nie pomożeMishu pisze:Lubin, robimy parówkę, bo jakoś tak wyszło , pogadam z klubem i postaram się wywalczyć Euro w lipcu.
@Lubin - w lipcu to pewnie na masterze w 3mieście się spotkamy
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
A myślałem, że może jakieś podium dla Fenixa będzieJaceK pisze:Proszę o rezerwację miejsca.
Voodoo (Woch) + JaceK (Doch).
Rozpiski doślemy w czerwcu.
@Jacku - czyżby spodobało się wygrywanie we Włocławku ? Fajnie, że będziecie
Po łatwe punkty to ja jeżdżę do Łodzikaterek pisze:sezon krótki więc liczą na łatwe punkty do ligi
A tak szczerze - mam dość Euro i rzucam się wręcz na wszelkie inne formaty.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Jeden mądry we wszechświecieJaceK pisze:katerek pisze:sezon krótki więc liczą na łatwe punkty do ligi
Ja twierdzę, że gdybyś Krystianie zagrał tyle bitew co Jacek na format EURO to mógłbyś też mówić o obrzydzeniu.krystian1wielki pisze:Jeden mądry we wszechświecieJaceK pisze:katerek pisze:sezon krótki więc liczą na łatwe punkty do ligi
My gramy jeden turniej na miesiąc (jak dobrze pójdzie) i nic pomiędzy tym więc ja przynajmniej formatem EURO jakoś się nie znudziłem
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
od kilku miesięcy gram euro no stop - nie tylko na turniejach
JaceK pisze:Jesteś Misiek zdecydowanie zbyt poważny.MlSlEK pisze:A jednakJaceK pisze:Po łatwe punkty to ja jeżdżę do Łodzi
Gdybym był, to nic bym nie napisał, gryzł to w sobie, nasilał frustrację i ostatecznie sprzedał backstabba bigstabbą
Problem mamy, bo starej ekipie śmierdzi wszystko poza FoWem, organizujemy nowych, całkiem to idzie ale potrwa jeszcze zanim będzie z tego ekipa. Także nie ma śmichu. Przebłyski są bo śledzimy np temat Włocławka, mamy trzech graczy, kombinujemy drivera jako czwartego by podjechać. Trochę przeszkadza w tym format parówkowy. Główny problem że mało kto spoza rejonu nas odwiedza i gdyby Włocławianie podjęli rękawicę, to możemy się umówić na wizyty turniej za turniej, dla wspólnej korzyści.
Lubin pisze:No cóż, wstępnie piszemy Lubina i Krzycha DE + HE
Normalnie krzyknę KLIMACIARZE xD
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych