Sprawdzasz teraz teorię "jeżeli wrzuce rozpiskę na wieksza ilośc for to czy zyska ona na mocy i sile"?
lepiej mieć 2xwh niż takiego jednego imo
EMP
Re: EMP
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Qc - nie jarzę Twoje murzyńskiej gadki
...
A rozpa bardzo fajna - co do Wh faktycznie można by się zastanawiać czy jest sens mu dawać tak drogi armor? Wsadzasz go łuczników? Czy do regimentu z bohaterami dla MR? Młynka tak ciszniesz tym Imperium? Nie brakuje Ci śmieci - w końcu masz 2x halabardy i mógłbyś mieć 4detki....

A rozpa bardzo fajna - co do Wh faktycznie można by się zastanawiać czy jest sens mu dawać tak drogi armor? Wsadzasz go łuczników? Czy do regimentu z bohaterami dla MR? Młynka tak ciszniesz tym Imperium? Nie brakuje Ci śmieci - w końcu masz 2x halabardy i mógłbyś mieć 4detki....
Qc@ wrzucam bo liczę na większą ilość komentarzy na klubowym tylko ty trolujesz
Na bardziej turniejowe warunki myślałem żeby zmienić tego Wh na małego maga ze scrolem a wtedy duży dostaje +1 do dispela
Ale jeśli już brać Wh to ten armor raczej mus być bo nie spada od śmieci i śmieciowego strzelania
Model jest tak wielozadaniowy że aż sam się zaskoczyłem
W sumie siedzi tam gdzie jest potrzebny czasami nawet biega sam
Nie kumpla który gra rozpa sola (która btw jest naprawdę dobra)
Jakoś bardzo mi ich nie brakuje a za bardzo tez nie ma z czego z zrezygnować dla nich
Na bardziej turniejowe warunki myślałem żeby zmienić tego Wh na małego maga ze scrolem a wtedy duży dostaje +1 do dispela
Ale jeśli już brać Wh to ten armor raczej mus być bo nie spada od śmieci i śmieciowego strzelania
Model jest tak wielozadaniowy że aż sam się zaskoczyłem
W sumie siedzi tam gdzie jest potrzebny czasami nawet biega sam
Nie kumpla który gra rozpa sola (która btw jest naprawdę dobra)
Jakoś bardzo mi ich nie brakuje a za bardzo tez nie ma z czego z zrezygnować dla nich
Mówi się trudno i idzie się dalej ...