prawie skończony gnoblar dla gorbaga
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Maluj an pokładzie
Niezły hardcore może być.
Co do kanapki... płytówka może między zęby wejść.
Pomysł świetny. Wykonanie również. Jak zwykle na smoim iście "Kerimowskim" poziomie

Co do kanapki... płytówka może między zęby wejść.
Pomysł świetny. Wykonanie również. Jak zwykle na smoim iście "Kerimowskim" poziomie

$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
rejs na morzy polnocnym i baltyku a potem jako sternika na jeziorach mazurskich, wiec raczej nei da rady 

spoko. napewno mnie w lipcu nei bedzie. moze bede w sierpniu jezeli nei znajde roboty zeby na rejs zarobic (jakiejs pracy w porcie lub szkutni)Kerim pisze:to skończę go pod koniec wakacjiSiasek pisze:rejs na morzy polnocnym i baltyku a potem jako sternika na jeziorach mazurskich, wiec raczej nei da rady
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Robal, mtysle ze bedziesz go widzail, a nawet mu fotki robił
nawet go dotkniesz i potrzymasz 

po tym jak go ŁADNIE pomaluje ;]
ej czy to był by bład, jesli bym tego kolesia pomalował w nnmie a orkasa w metlicach? cos takiego jest dopuszczalne?
ej czy to był by bład, jesli bym tego kolesia pomalował w nnmie a orkasa w metlicach? cos takiego jest dopuszczalne?
orkasa w połowie zwaliłeś, więcej o tym nie mówmy, ale też na więcej nie licz.Siasek pisze:po tym jak go ŁADNIE pomaluje ;]
kerim- jak juz ci mowilem, plaszcz na orku mial taki kształt (strasnzie nei rowny i prebijajace na nim miesnie orka) ze poprostu ciezko bylo go pomalowac.
bledem do ktorego zecyzwiscie musze sie przyznac jest hak- co racja to racja.
bledem do ktorego zecyzwiscie musze sie przyznac jest hak- co racja to racja.
koncz go szybko ale nie za szybko bo zepsujesz
ja chce efekt koncowy zobaczyc ]:->
ja chce efekt koncowy zobaczyc ]:->