Zwierzaki
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
Ja mam dwie małpy(siostry)dwa psy:kundel i owczarek podhalański i chomika. A twoja modliszka Bonczek to ile już czasu żyje? Bo z tego co wiem to modliszki szybko zdychają i dlatego sobie nie chciałem kupić, może mnie jakoś przekonasz, na zakup takiego potwora .
- Inkwizytor
No przecież to jest pies Chaosu. Ma dwie głowy i pięć łap, tylko żę tego nie widać
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
Za to Lechia + Celticthurion pisze:jak widac nie mam scian pomalowanych na czarno a moja posciel nie jest przyzdobiona pentagramamiSkolim pisze:Po thuronie spodziewałem się psa rodem z chaosu
faktycznie, mozna sie poczuc zawiedzionym
A teraz porcja fotek mojej kochanej Sonki
Niby taki milusi piesek :
Ale kiedy ktos ja zdenerwuje to ...
terminator mode ON
BTW moj pies nawet ma zaliczony turniej batla
Niby taki milusi piesek :
Ale kiedy ktos ja zdenerwuje to ...
terminator mode ON
BTW moj pies nawet ma zaliczony turniej batla
- Inkwizytor
Hmmm... Szczerze mówiąc to po takim imieniu spodziewałem się jamnika, a nie prawie-wilka Ona to normalny Dow czy już RoR (sądząc po rozmiarach to chyba jakiś gigant)?
Świetny pies:] Na pierwszym zdjęciu wygląda jakby ktoś go w połowie skręcił:P Głowa na tym samym poziomie co nogi, toż to mutant chaosu
To nie fotomontaż jakby sie ktoś pytał Takie pozy to normalne u tego psaHeinrich_von_Tod pisze:Świetny pies:] Na pierwszym zdjęciu wygląda jakby ktoś go w połowie skręcił:P Głowa na tym samym poziomie co nogi, toż to mutant chaosu
-
- Mudżahedin
- Inkwizytor
Pewnie czaił się na niego z miesiąc
Ja was wszystkich przebije
Choc Bonczyk z modliszka byl blisko
Mam kota - pospolitus dachowus
wszystko byloby normalne gdyby nie syfek ...
a dokladniej jedna juz dosc brudna zabawka (wytaza ja we wszystkim (jedzeniu itp) mycie nc nie daje oraz troge futerka sztucznego.
o co chodzi
moj kot bo nazywa sie KOT - reaguje na gwizdane i przychodzi, aportuje, btw Aportowac uwielbia
w 3sek potrafi zaopiekowac sie Twoim sniadaniem, nawet jesli jestes przy nim, albo jetsy on na Tobie.
wyglada to tak
przychodzi zebrac, jesli widzi, ze nie wskura to odchodzi albo zaczyna sie interesowac czyms innym i nagle rzuca sie na jedzenie i ucieka
co najlepsze - nie interesuje go czy jest gldny czy ma cos w misce, czy jest najedzony - mysle ze to jest rodzaj polowania.
taki jest moj kot, i nie chce miec psa
Choc Bonczyk z modliszka byl blisko
Mam kota - pospolitus dachowus
wszystko byloby normalne gdyby nie syfek ...
a dokladniej jedna juz dosc brudna zabawka (wytaza ja we wszystkim (jedzeniu itp) mycie nc nie daje oraz troge futerka sztucznego.
o co chodzi
moj kot bo nazywa sie KOT - reaguje na gwizdane i przychodzi, aportuje, btw Aportowac uwielbia
w 3sek potrafi zaopiekowac sie Twoim sniadaniem, nawet jesli jestes przy nim, albo jetsy on na Tobie.
wyglada to tak
przychodzi zebrac, jesli widzi, ze nie wskura to odchodzi albo zaczyna sie interesowac czyms innym i nagle rzuca sie na jedzenie i ucieka
co najlepsze - nie interesuje go czy jest gldny czy ma cos w misce, czy jest najedzony - mysle ze to jest rodzaj polowania.
taki jest moj kot, i nie chce miec psa