Tydzień Gier i Zabaw DMP - ETC: Turnieje
Re: Tydzień Gier i Zabaw DMP - ETC: Turnieje
Dwa pytania:
1. Czy będzie można odebrać koszulkę już na DMP?
2. A ta dupa na obrazku to z jakiej armii? ;p
1. Czy będzie można odebrać koszulkę już na DMP?
2. A ta dupa na obrazku to z jakiej armii? ;p
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Informujemy, że do soboty przyjmujemy zamówienia na figurki i inne gadżety z GW - także mail order. Figurki będzie można odebrać na naszym stoisku podczas tygodnia gier i zabaw DMP-ETC
Cena=cena GW-10%
Zamówienia można składać drogą mailową: przystangier (at) gmail (dot) com. Najlepiej podesłać nam linka do strony GW i napisać ile sztuk zamawiacie Przyjęcie zamówienia potwierdzimy mailem zwrotnym. W przypadku braku maila zwrotnego w ciągu 3h można dzwonić: 790719110 (poza sobotą wieczorem, bo wtedy jesteśmy na wód stoku).
Cena=cena GW-10%
Zamówienia można składać drogą mailową: przystangier (at) gmail (dot) com. Najlepiej podesłać nam linka do strony GW i napisać ile sztuk zamawiacie Przyjęcie zamówienia potwierdzimy mailem zwrotnym. W przypadku braku maila zwrotnego w ciągu 3h można dzwonić: 790719110 (poza sobotą wieczorem, bo wtedy jesteśmy na wód stoku).
Będziecie mieli nowe figsy do demonów?Milczek pisze:Informujemy, że do soboty przyjmujemy zamówienia na figurki i inne gadżety z GW - także mail order. Figurki będzie można odebrać na naszym stoisku podczas tygodnia gier i zabaw DMP-ETC
Cena=cena GW-10%
Exalted Chariot of Slaanesh - sztuk 1Milczek pisze:Część już mamy - co Cię interesuje? W sprzedaży będą od 4 sierpniaMalin pisze: Będziecie mieli nowe figsy do demonów?
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1630125a
Hmm, ważne jest czytanie info na stronie - w tym przypadku Availability: No Longer Available. Jeszcze zobaczę, czy da się zamówić przez przedstawiciela, ale raczej szanse są nikłe.Malin pisze: Exalted Chariot of Slaanesh - sztuk 1
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1630125a
Czy, jeśli okaże się, że nie mają już tego na stanie, zamówić Tobie 2x zwykły Chariot (z nich zrobisz sobie exalted)?
@ Milczek - nie, wyślę wam maila i tak, bo chciałbym jeszcze coś więcej, a nie ma co tu tematu zaśmiecać taką dyskusją.
Poszły rozpy, dajcie znać czy dotarły szczęśliwie.
Malin pisze:Poszły rozpy, dajcie znać czy dotarły szczęśliwie.
+1
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Możesz, najlepiej przelew na konto albo paypal.Błażej pisze:zgłoszenie poszło.
Jak to jest z płatnościami bo się doczytać nie mogę?
Można zrobić przelew za wszystko? Wolałbym mieć turki opłacone z góry by się nie okazało któregoś poranka że wszystko przepiłem/przegrałem w poksa ;p
Detale co do płatności: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 21&start=0
Możesz też na miejscu zapłacić.
Właśnie nad tym pracuję. Pełny update zgłoszeń w środę, bo ciągle dostaję mejle. Wiele osób pewnie pomyslało, że skoro na DMP przedłużyliśmy termin złoszeń to na te eventy też No nic.Karli pisze:Rozpy poszły na wszystkie eventy (jedna i ta sama). Proszę o potwierdzenie oraz... zapodajcie może listę graczy
Stay tuned do środy!
pozdrawiam
Furion
So am I!Karli pisze:I'm tuned
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
sorry panowie, musicie wytrzymac do czwartku. wypadl mi wyjazd i plik ze zgloszeniami mam 200 km stad
Tzn, że nie masz dostępu do neta...?Furion pisze:sorry panowie, musicie wytrzymac do czwartku. wypadl mi wyjazd i plik ze zgloszeniami mam 200 km stad
Gdzie masz ten wyjazd...? Na Pacyfiku???
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
dostęp do neta ma... napisał post na forum...bigpasiak pisze:Tzn, że nie masz dostępu do neta...?Furion pisze:sorry panowie, musicie wytrzymac do czwartku. wypadl mi wyjazd i plik ze zgloszeniami mam 200 km stad
Gdzie masz ten wyjazd...? Na Pacyfiku???
ESC, ST: Euro FAQ. Poniedziałkowo-wtorkowy na polskie.
Lista zgłoszonych:
Lista zgłoszonych: