Zgubiłem róg z tabaką. Duży, krowi. Wygrawerowany na nim jest napis - 'Jedno chociaż nadal dwoje' + data.
jest moze ?
DMP Gorzów 2012
Re: DMP Gorzów 2012
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Paraszczak pisze:Zgubiłem zieloną kostkę. Sześciościenna.
wysłać kurierem?? heheh
brakMotya pisze:tu bombaj
zostawiłem gdzieś linkę, długość ok 1 metr, pomarańczowa, grubości mniej więcej ołówka. Brzmi głupio, ale bardzo mi zależy, bo trzyma walizkę z figsami w kupie.
Aha, i jeden swarm skaveński.
Pozdrawiam
brakJagal pisze:Zgubiłem róg z tabaką. Duży, krowi. Wygrawerowany na nim jest napis - 'Jedno chociaż nadal dwoje' + data.
jest moze ?
Nie mam jeszcze 2óch kostek. (nie mam zyliarda, ale te 2 ciężko pomylić) Są to STALOWE, duże kostki. Jak rzucisz - możesz zabić. Nie wiem kto mi je zaiwanił, ale są mega rozpoznawalne.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
brakJagal pisze:Nie mam jeszcze 2óch kostek. (nie mam zyliarda, ale te 2 ciężko pomylić) Są to STALOWE, duże kostki. Jak rzucisz - możesz zabić. Nie wiem kto mi je zaiwanił, ale są mega rozpoznawalne.
A ja zgubiłem siate z 3 pakami czipsów z Niemiec, kto to pożarł ? ;D
Już dawno strawione, ważne że się nie zmarnowało pozdroA ja zgubiłem siate z 3 pakami czipsów z Niemiec, kto to pożarł ? ;D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE