„Niech Wygra Większy Tocz II” - Łęczna, 15.09.2012 - 2800pt
Re: „Niech Wygra Większy Tocz II” - Łęczna, 15.09.2012 - 280
Ktos chce luznego chalange z free fragiem, jednoczesnie po czesci wyjasniajac mu zasady 8ed?
widze że nie tylko ja myślę nad powrotem do figurek, niestety mam weselicho w tym terminie ale jak wypali ta liga grodziowa to od października wracam do batllaBoberr pisze:Ktos chce luznego chalange z free fragiem, jednoczesnie po czesci wyjasniajac mu zasady 8ed?

PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
No i cacy, tylko ja serio z zasadami jestem na bakier, bo czytanie zasad w pracy nie specjalnie wplywa na ich zapamietywanie. I o rozpiske sie nie martw bo nie chce proksowac, wiec gram tym co bede mial prawie (bo blodzio musi byckondek pisze:z doch jeszcze nie gralemBoberr pisze:Ktos chce luznego chalange z free fragiem, jednoczesnie po czesci wyjasniajac mu zasady 8ed?
chetny!

Rozpiski do jutra.
Zgłoszenia graczy w formie: imię, nazwisko, (nick), miejscowość , nr ID ligowy oraz POPRAWNA rozpiska najlepiej w formacie HTML ( jeśli z ab ) - należy wysyłać na adres kozacz_93@o2.pl do 12 września, warto swoje przybycie zapowiedzieć w temacie poniżej. Za rozpiskę nadesłaną w określonym terminie + 3DP.

Zgłoszenia graczy w formie: imię, nazwisko, (nick), miejscowość , nr ID ligowy oraz POPRAWNA rozpiska najlepiej w formacie HTML ( jeśli z ab ) - należy wysyłać na adres kozacz_93@o2.pl do 12 września, warto swoje przybycie zapowiedzieć w temacie poniżej. Za rozpiskę nadesłaną w określonym terminie + 3DP.
Zapraszamy, już jest kilkanaście osób.Cauliflower pisze:Dobijecie do kilkunastu osób?
Tak myślę, że bym się jeszcze przejechał do Was, ale na 7 osobowy turnieju to mogę sie z chłopakami ustawić na miescie i to samo wyjdzie
Jak będzie?

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czopek pisze:Zapraszamy, już jest kilkanaście osób.Cauliflower pisze:Dobijecie do kilkunastu osób?
Tak myślę, że bym się jeszcze przejechał do Was, ale na 7 osobowy turnieju to mogę sie z chłopakami ustawić na miescie i to samo wyjdzie
Jak będzie?
Zobaczę co da się zrobić.
Okazało się, że mam wyrwyanie zęba w piątek, a to podobno boli

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- DrzewkoMen Karol
- Wałkarz
oj Szeszeju nie doceniasz tocza
Moim zdaniem wycisną by z tego minimalnie 60 WL 

Jest jasno napisane : wszelkiego rodzaju modele pochodzące z innych armii, zabawki, ociosane warzywa, chusteczki-czołgi, gołe podstawki i wszelkie inne rzeczy które grzeszą estetyką . Takie proxy mogą być wystawione z karą -4 DP za każdego, do klasyfikacji (liczone na koniec turnieju)
Czopa nie bawi gdy ktoś robi nabitę z turnieju pod względem estetyki ;p
rozumiem zbieramy swoje armie, ale jednak podstawki powinny być karane...ja sam niestety zagram na 3 podstawkach(nie doszły jeszcze 3 vargheisty) i mimo że wyrwę po dupie to i tak jestem za cięciami punktów za niewłaściwe podejście do gry
rozumiem zbieramy swoje armie, ale jednak podstawki powinny być karane...ja sam niestety zagram na 3 podstawkach(nie doszły jeszcze 3 vargheisty) i mimo że wyrwę po dupie to i tak jestem za cięciami punktów za niewłaściwe podejście do gry

Widzę Szeszej, chcę tylko żeby w końcu dotarło to do Tocza. Zresztą ja sam nie obejdę się bez proksów.