THEGAMBLERS.PL - Twoje źródło informacji
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: THEGAMBLERS.PL - Twoje źródło informacji
Mi też się podoba. Ciśniecie dalej! 

@Dmtrij
czy jest opcja bys edytowal swoj pierwszy post i tam wklejal kolejne 'wywiady' czy artykuly?
nowym postem zas mozesz powiadamiac o nowosciach.
latwiej pozniej bedzie cokolwiek znalezc niz przegladac caly temat ktory dosc szybko sie rozrasta.
i powodzenia z kolejnymi wywiadami
czy jest opcja bys edytowal swoj pierwszy post i tam wklejal kolejne 'wywiady' czy artykuly?
latwiej pozniej bedzie cokolwiek znalezc niz przegladac caly temat ktory dosc szybko sie rozrasta.

DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
dobry pomysł, dziwne że na to sam nie wpadłem:)Morsereg pisze:@Dmtrij
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jeszcze tylko poprawić te kilka błędów i będzie git. Zdarzają Ci się literówki i interpunckja jest słaba. Np. w wywiadzie z Dukiem zrobiłeś błąd w jego imieniu.

PoprawioneAsassello pisze:literówki, i interpunckja

Wywiad bardzo ok, warto przyłożyć się do redagowania bardziej.
Ostatnie pytanie zabawne. Szkoda że po wykrętnej odpowiedzi nie padł komentarz, że przecież między bitwami nie jest się sędzią (to znaczy, niektórzy uważają że tam nie ma miejsca na interakcję sędzia-gracz). No i zapowiedź, że nigdy więcej z Furionem sam na sam brzmi poważnie...

wtf? czyżby od czasu kiedy kończyłem szkołę zasady się pozmieniały? Od kiedy to się stawia przecinek przed "i" w zdaniu równorzędnym?wenanty pisze:PoprawioneAsassello pisze:literówki, i interpunckja![]()

Od tego samego czasu, gdy zaczęło się pisać "interpunckja". Idę ostrzyć dowcip, bo się nie przebija przez zbroję mimo boosta ze smileya.Asassello pisze:wtf? czyżby od czasu kiedy kończyłem szkołę zasady się pozmieniały? Od kiedy to się stawia przecinek przed "i" w zdaniu równorzędnym?wenanty pisze:PoprawioneAsassello pisze:literówki, i interpunckja![]()
ok, you win 

Jak masz pytanie, to dawaj. Po co Dymitra chcesz na mnie nasyłać.swieta_barbara pisze:bless

Teraz dopiero zauwazylem ten temat, ale wywiady przeczytałem wszystkie po linkach z tematu ETC. Dobra robota, Dymitr! Pytania trafne i na czasie. Jedyny zarzut, to smród malizny. Dręcz tych ludzi bardziej - widac, ze sie na tym znasz.

BADUUMM tsss...
Solo! W najnowszym wywiadzie dla theGamblers.pl jedna z najbardziej kontrowersyjnych postaci polskiego WFB. Solo przynaje się do wałków, tłumaczy tez jak wybiera się polska kadrę - nie można tego przegapić!
http://thegamblers.pl/?p=568
Solo! W najnowszym wywiadzie dla theGamblers.pl jedna z najbardziej kontrowersyjnych postaci polskiego WFB. Solo przynaje się do wałków, tłumaczy tez jak wybiera się polska kadrę - nie można tego przegapić!
http://thegamblers.pl/?p=568
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Brawo, kolejny świetny wywiad 
Mam nadzieję że będziecie utrzymywać poziom cały czas

Mam nadzieję że będziecie utrzymywać poziom cały czas

Wisła Kraków.
Cala prawda wyszła na jaw ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"