Kapitan Hak w mojej i kerimowskiej wersji

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
macmet
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: macmet »

Bardzo fajna ta krata....reszta też może być :? . Ale wybacz, spodziewałem się czegoś więcej po tak długim czekaniu. Figurka robi wrażenie nie dokończonej, zwłaszcza twarz. Ale nie wiem, może to tylko kwestia fotek, a na żywo jest lepiej?

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

po chwili namyslu:
"jutro zrobie wieksze rozjasnienia ryja i plaszczyka- to sprawia wrazenie <<neidokonczonej>> fugurki"

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

ech....... wy malarza potrzebujecie..... albo co najmniej dwóch tygodni ostrej praktyki......

W tym wypadku malowanie niszczy prawie cały efekt pracy poświęcony przy wazelince.....

Nie żeby było źle, ale spodziewałem się lepszego efektu....

dobór kolorów, podstawka, twarz, detale.. wszystko mogłoby wyglądać ze 2/3 razy lepiej.........

ach, tak.... jedna wskazówka.. Gdzie on sie, kurna, patrzy?????? W niebo??? ptaszki ogląda?????? On ma szczerzyć kły na wroga!!!!!!!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

;) will be ;)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

och, podobnie jak Stachu spodziewalem sie czegos o wiele lepszego.
Przede wszystkim wszystkie elementy trzeba rozjasnic (szczegolnie czern). Metaliki wyszly bardzo slabo niestety i absolutnie nie jestem fanem doboru kolorow. Sklanialbym sie raczej ku czemus weselszemu - tak jak Izo np proponowal.
no i ta podstawka... fajnie ze na drewienku, klimat bla bla tylko ten kij imo powinien zniknac - nie wiem czemu on ma sluzyc. Troche tez wiecej koloru by sie przydalo, jakiejs zieleni, szarosci (mowie caly czas o podstawce), zeby nabrala wiekszego realizmu.

Przyloz sie tam chlopie, poswiec jeszcze troche czasu i koniecznie matowym lakierem to potraktuj co by sie tak nie swiecilo :) powodzenia

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

Najbardziej podoba mi sie szary kaftan i te czerwone elementy plaszcza obok , reszta tak juz mniej . Taki TT

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

:twisted: teraz to mi po ambicji pojechaliscie :twisted: biore sie za poprawianie!!

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

o lol
zalozyc temat i usunac fotke zanim zdaze wysmiac? tak sie nie godzi;p

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dokladnie - nawet nie zdazylem zobaczyc , a poprawiac pewnie bedziesz kolejny tydzien :roll:

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

A ja widziałem i w 100% popieram to co zrobiłeś - do dota i maluj jeszcze raz ;)

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

dobry dot nie jest zły :wink: a tej figurce naprawde był potrzebny. Czekam na wersje 2.0 :)

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Jesteś okrutny.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Az taka fatalna nie jest , choc nie bede ukrywal - liczylem na cos lepszego... Podstawka tez jest nie za ciekawa...

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

no moglaby byc lepsza szczegolnie dlatego ze nie malowal jej ktos niedoswiadczony ;) za ceimna stanowczo jak dal mnie. mozejakies jasniejsze, cieplejsze kolory?;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

osz wy! nic sie przed wami nei ukryje!! lesthad skad masz linki??!!

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

a linki mam stad ze uzywam opery :D i wczoraj ja wylaczylem akurat na tym temacie
dzis wchodze ludzie chca zdjecia :d ja jeszcze nie odswiezylem stronki cofnolem skopiowalem wkleilem i ot cala filozofia :D

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

ehh ;] siskowcy! bedziesz sie za to w piekle smazyl!! sam Ci smole zagotuje!!

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

ja rowniez spodziewalem sie czegos znacznie lepszego - zwlaszcza po fali krytyki w wykonaniu Siaska, ktora przelewa sie po figurkach innych malarzy :twisted:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

bywa ;] tez sie spodziewalem lepszego efektu, niemniej jednak pracuje nad tym ;) ale po 2 meiisacach niedotykania tego owlosionego badyla (pedzle oczywicie jest tu tematem) troche moe wyrobienie reki stracilo na sile ;)

hmm... a po za tym abstrachujac od tematu...
zeby widziec blad, nietrzeba umeic go naprawic ;)

ODPOWIEDZ