Alea iacta est! Pre Babice - singiel - Kraków 10.11.12
Re: Alea iacta est! Pre Babice - singiel - Kraków 10.11.12
Dopisz mnie HE
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Poszło info na HlosBretonnian pisze:Zapisz, może uda mi się znowu wpaśćBTW dajcie ogłoszeniena HLOSie co by Ślonzoki przyjechały znowu
![]()

mifarex - PW w sprawie ID ligowego.
Wisła Kraków.
mnie również 

Ciebie również 

Wisła Kraków.
Wpiszcie mnie
ID 1349 Andrzej Karpiu Karpiński WOCH
ID 1349 Andrzej Karpiu Karpiński WOCH
pożyczeOpos pisze:Powinienem się pojawić, choć raczej tylko jako oglądacz, jak poprzednioChyba, że jakimś cudem znajdę jeszcze 120 szczurów

bede grał we
xYz
Mamy już 23 osoby 

Wisła Kraków.
- Big Boss M.
- Falubaz
Ja też mogę coś pożyczyć. z 40 powinno być wolnych:PGremlin pisze:pożyczeOpos pisze:Powinienem się pojawić, choć raczej tylko jako oglądacz, jak poprzednioChyba, że jakimś cudem znajdę jeszcze 120 szczurów
bede grał we
czyli razem bedzie ponad 340 modeli ;D - masz w czym wybierać ;dBig Boss M. pisze:Ja też mogę coś pożyczyć. z 40 powinno być wolnych:PGremlin pisze:pożyczeOpos pisze:Powinienem się pojawić, choć raczej tylko jako oglądacz, jak poprzednioChyba, że jakimś cudem znajdę jeszcze 120 szczurów
bede grał we
xYz
Ma ktoś pożyczyć rulebooka na turniej?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Opos pisze:Sztormów i Plagusów?Gremlin pisze:pożyczeOpos pisze:Powinienem się pojawić, choć raczej tylko jako oglądacz, jak poprzednioChyba, że jakimś cudem znajdę jeszcze 120 szczurów
bede grał weHmmm...
każdy szczur wygląda tak samo

40 plagusów, szturmowców nie mam w krk.Opos pisze:Dla HElfów może...
xYz