05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała
Re: 05.01.2013 - BILATICON vol. VIII !
Tak Adaś, będziesz mógł zarobić 100 punkciorów do nowej ligi i pojechać na ETC :*
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Bilaticonów było 7, ten będzie 8Jankiel pisze:Nie zabraknie Szybkiego Szpila. Trzeba wesprzeć środowisko, które przez 5 lat istnienia klubu zorganizowało 8 turniejów

Na turniejach organizowanych przez Ósmą Bilę bawiło się już ponad 400 graczy
(w ostatnich 2 latach średnio ponad 60 osób na każdym

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
jak Ty mnie znasz ^^Jasif pisze:Tak Adaś, będziesz mógł zarobić 100 punkciorów do nowej ligi i pojechać na ETC :*
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No i brawo. Jak widać da sie zrobic ciekawego compa nieEURO
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Rozumiem, że heros w kontyngencie może kosztować 150 pkt?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Hero to jest 25% kontyngentu czyli jak dla mnie 75 czyli jak dla mnie raczej poza goblińskim khanem nic nie wejdzie ; p
1. Po śmierci generała z głównej armii - który dla TK pełni również rolę hiepohantyDydu pisze:Ja może też się pojawie.
1 Czy kontyngent niumarlych sypie sie od pirwszej tury zy po smierci generała z głownej armi?
2 Jakie jest limit bohaterów w przypadku brania kontyngentu 25% z 2088 czy 25% z 2388?
2. 25% z 2088
Nie ma możliwości brania herosa w kontyngencie - widzę że Jasif tego nie podkreśliłDurin pisze:Rozumiem, że heros w kontyngencie może kosztować 150 pkt?

Kontyngent to:
oddziały core za minimum 150 pktów
do tego można dobra JEDEN unit specjal ALBO rare do wartości max 150 pktów
Przykład:
3x10 skinków w kohorcie
2 salki
Odpowiadając na następne pytania które pewnie się pojawią - unity z kontyngentu korzystają z LD generała armii głównej, jak i z możliwości przerzutu jaki daje BSB. Traktujemy je tak jakby były częścią armii głównej
daemonsmith z kielichem
runesmith z dwoma scrollami
czarka z guidingeye i duże kusze
eh;p wszystkie plany mi psujecie;p

runesmith z dwoma scrollami

czarka z guidingeye i duże kusze

eh;p wszystkie plany mi psujecie;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jeśli weźmiesz armię jednolitą na 2388, to masz normalny limit.
Jeśli z kontyngentem, to 25% z 2088, kontyngent jest wystarczającym bonusem.
Oczywiście mam nadzieję, że nie muszę podkreślać, że nie można brać kontyngentu z tej samej armii!
Jeśli z kontyngentem, to 25% z 2088, kontyngent jest wystarczającym bonusem.
Oczywiście mam nadzieję, że nie muszę podkreślać, że nie można brać kontyngentu z tej samej armii!
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
I tak fajne rzeczy można zabrać, aż ciężko się zdecydować:)) dawno nie było takiego turnieju... mega szacun za comp!
@PiotrB
150 pkt muszą zajmować cory (liczące się jako cory), reszta wedle uznania (i innych ograniczeń)
@Durin
Comp jest efektem kompromisu w klubie - dziękujemy
(chcesz powiedzieć że to będzie ten turniej w pierwszej połowie roku na którym się pojawisz? 
150 pkt muszą zajmować cory (liczące się jako cory), reszta wedle uznania (i innych ograniczeń)
@Durin
Comp jest efektem kompromisu w klubie - dziękujemy

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Taaaaak:P na pewno będę na Stratku i na Bilaticonie:)
No i liczę, że w przerwie między świętami, a nowym rokiem też się trafi jakiś tur:))
No i liczę, że w przerwie między świętami, a nowym rokiem też się trafi jakiś tur:))