Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Re: Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
jeśli można to ja też spróbuję swoich sił.
Mati czym idziesz? Chce przy zgloszonych armie wpisac zeby bylo wiadomo z jakimi armiami bedzieci sie spotykac.
Oczko, WE?
Oczko, WE?
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Slejwi są po 60 pkt. Policz mniej więcej ile ich wejdzie na te punkty. Mi wychodzą jakieś 6 oddziałów bez większych problemów. A do tego według GW jak nie wybijesz ich do cna to nie możesz po nich najeżdżać. Bloker totalny. Semi dobrze kombinuję ?Solider pisze:Specjaly sa juz ograniczone, co do corow to mam mieszane uczucia, nie chcialbym dodatkowo ograniczac hordowych tanich armii. Niech wypowie sie jakis szczurek, czy dadza rade sie tak wystawic.
Ps. Liste zgloszonych uzupelnie jak wroce do domu.
Ps2. Dreef rzucam rekawice? Odpowiesz mi za poprzednia lige
sorki za brak polskich znakow, pisalem to z tel.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
to jest oczywsite ze dobrze kombinuje
bez ograniczenia core to armie smieciowe niszcza system
W SK slavy nie sa trzonem armii, wiec to ich w zaden sposob nie ogranicza, sa clanraci i inne smieci do wystawienia aby zapchac cory. Jedyna armia ktorej mozna by pozwolic na triplowanie core to WE, bo te np niemialy by jak sie wystawic...
i jeszcze ograniczyl bym pestki do max 35 strzalek z zasiegiem 20"+
bez ograniczenia core to armie smieciowe niszcza system
W SK slavy nie sa trzonem armii, wiec to ich w zaden sposob nie ogranicza, sa clanraci i inne smieci do wystawienia aby zapchac cory. Jedyna armia ktorej mozna by pozwolic na triplowanie core to WE, bo te np niemialy by jak sie wystawic...
i jeszcze ograniczyl bym pestki do max 35 strzalek z zasiegiem 20"+
Aktualna lista zgłoszonych w pierwszym poście, "R" oznacza rozpiskę.
Co do pomysłu dot. corów i zwiększenia limitu strzelaczy, to zgadzam się. Zmiany już dodane,stanowczo jestem dla Was za dobry.
@ Semi mam Cię dopisać, czy robisz za dobrego Wujka?
Ps. Sprawdźcie czy wszyscy zgłoszeni są dodani i czy nie ma błędu w armii. Dajcie znać jak coś będzie nie tak.
Co do pomysłu dot. corów i zwiększenia limitu strzelaczy, to zgadzam się. Zmiany już dodane,stanowczo jestem dla Was za dobry.
@ Semi mam Cię dopisać, czy robisz za dobrego Wujka?
Ps. Sprawdźcie czy wszyscy zgłoszeni są dodani i czy nie ma błędu w armii. Dajcie znać jak coś będzie nie tak.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Mięczak. Niema niemęskich punktów, przemyśl temat.Semi pisze:tym razem robie za Wujka nie moje pkt...
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
również proszę o dopisanie, gram HE, łatwe punkty dla przeciwników
jeśli macie jeszcze testować format to ja mam wątpliwość co do progów przy B&G - 20:0 w pierwszej rundzie to znaczy że ktoś dostaje 20pkt jak mu się przyfarci ze snajpery albo katapy? Bo zdolnościami generalskimi to chyba się nie da w pierwszej turze zdjąć sztandaru...
jeśli macie jeszcze testować format to ja mam wątpliwość co do progów przy B&G - 20:0 w pierwszej rundzie to znaczy że ktoś dostaje 20pkt jak mu się przyfarci ze snajpery albo katapy? Bo zdolnościami generalskimi to chyba się nie da w pierwszej turze zdjąć sztandaru...
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Dodany.Havelock pisze:również proszę o dopisanie, gram HE, łatwe punkty dla przeciwników
Co do B&G, tu raczej się nic nie zmieni, tak się gra na mniejsze i większe punkty, nie ma co tu grzebać. Oczywiście wygrana w pierwszej turze to zazwyczaj fart, ale i tak za to punkty się dostanie. Poza tym można się zabezpieczyć przed takim działaniem.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Nastepnym razem bedzie 2600, no chyba ze Lud wypowie sie inaczej i bedzie dalej chcial grac na male punkciory, ale to za 4 tygodnie.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
-
- Wałkarz
Do Solidera: rzucam rękawice janusowi:) ciekawe czy przyjmie:)
Raczej powiadom o tym przeciwnika. Dajcie znać jak się dogadacie to wpiszę wam czelka.vampire1308 pisze:Do Solidera: rzucam rękawice janusowi:) ciekawe czy przyjmie:)
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Challenge accepted!vampire1308 pisze:Do Solidera: rzucam rękawice janusowi:) ciekawe czy przyjmie:)
A co do ograniczeń corów, to i tak nadal mieści się furmanka:]
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Zapsialem. Co do furmanki, to moze i sie miesci, ale przynajmniej operator jest slabszy Zreszta nie moge zabrac Wam wszystkiegoJanus pisze:Challenge accepted!vampire1308 pisze:Do Solidera: rzucam rękawice janusowi:) ciekawe czy przyjmie:)
A co do ograniczeń corów, to i tak nadal mieści się furmanka:]
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious