Play Mini Of The Month XL
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini Of The Month XL
może mnie to też zmotywuje do malowania... musi być figs GW, czy Kings of War też mogą być?
Klasycznie muszą być to modele do armii uczestnika, nie mogą być to modele malowane na zamówienie lub z przeznaczeniem na sprzedaż.
...A może być prezent dla kolegi?![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
...A może być prezent dla kolegi?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Rothand pisze:...A może być prezent dla kolegi?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
z całym szacunkiem dla Rothanda i jego prac: veto, duże pole do nadużyć, zasada 'armia uczestnika' jest w miarę bezpiecznym zapisemRasti pisze:Hmmm. Nie jestem pewny co robiłem w takich przypadkach, ale raczej tak. Ma ktoś jakiś sprzeciw?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Dobra spoko - nie było pytania - może wyrobię się ze swoim princem na czariocie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Rothand pisze:Dobra spoko - nie było pytania - może wyrobię się ze swoim princem na czariocie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
/no offence ofc
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Haha - trochę prawdy w tym jest - chociaż od pewnego czasu dłubię moją armię TK to mały boost mi się przyda.
No ja może się zmotywuję, żeby pomalować do końca mojego pół-pomalowanego Bugmana ^^
Czy zwyklaki skonwertowane na bohaterów też się liczą, czy tylko orygianlne figsy?
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884
ctan pisze:No ja może się zmotywuję, żeby pomalować do końca mojego pół-pomalowanego Bugmana ^^
tsaaa... to ja teraz mam szanse jedynie wygrać pomysłemRothand pisze:Haha - trochę prawdy w tym jest - chociaż od pewnego czasu dłubię moją armię TK to mały boost mi się przyda.
siem biorę do roboty
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zapowiada się spora konkurencja, trza więc też coś zmalować
.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- The WariaX
- Falubaz
Kurcze tak zacna konkurencja na tę edycję się szykuje. Ech chyba zarwę parę nocek, żeby też wystartować ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Obrazek](https://lh5.googleusercontent.com/-t1IbEKwIIpE/U1bgpjEUl-I/AAAAAAAAHao/hZANWS0R6mI/s382/nojajebie.jpg)
Zapraszam do mojej galerii
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
...no ...C'tan motywuje... albo demotywuje haha ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)