" Ifka z jednej kości!" - Lublin 16.02.2013 - 2800pkt+spece
Re: " Ifka z jednej kości!" - Lublin 16.02.2013 - 2800pkt+sp
ech szkoda, że mnie nie bedzei tak mi sie widzi horda czarnych z grimgorem. moze nastepnym razem.
szeszej pisze:Chaos będzie uwzględniony, book będzie obowiązywany.Czopek pisze:No to możemy chaos spokojnie uwzględnić, oczywiście obowiązywać będzie book

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Jacy spece dopuszczeni? Z podrecznikow armijnych tylko?
Tak, a jakieś specjalne życzenia? Można rozważyć innych, pewnie chodzi o Valtena ? 

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Mimo niezniszczalności nie widzę problemu z dopuszczeniem go, nie ma opcji pegaza ?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
- Shakin' Dudi
- Masakrator
to jak? nowe euro bedzie?
nie
jestem zdecydowanie przeciw nowemu euro! w ogóle te ograniczenia jeszcze bardziej rozpierdalaja mi grę...naprawdę pzegiętę mieć w armii 4levelowego maga i wampira klepacza...trzeba mieć dwa w jednym, bo jak ci wybuchnie lord to musisz być zbalansowany i tracić jedyny model który się bije i czaruje, a w dodatku posypać się dla balansu...
Właśnie, niesprawiedliwe. Bojo ma już jedne ograniczenia wbudowane w samo bycie Bojem a tu jeszcze ograniczenia w postaci euro.
Niemniej jednak będziemy robić później Euro, skoro będzie to niestety częsty format na innych turniejach/masterach przez najbliższy rok
.

Niemniej jednak będziemy robić później Euro, skoro będzie to niestety częsty format na innych turniejach/masterach przez najbliższy rok

Na pewno zrobimy kilka turniejów na euro. Może nie koniecznie 2400 ale euro nadal. Chociaż liczę na to że AR się niedługo ogarnie i zrobi bardziej przejrzyste zasady, bo w tym momencie robienie rozpisek niektórych armii może być dość problematyczne, zwłaszcza dla nowych graczy.
nie zrobimy...póki Euro ma tak wyglądać to ja nigdzie nie jadęX.Maciek pisze:Na pewno zrobimy kilka turniejów na euro. Może nie koniecznie 2400 ale euro nadal. Chociaż liczę na to że AR się niedługo ogarnie i zrobi bardziej przejrzyste zasady, bo w tym momencie robienie rozpisek niektórych armii może być dość problematyczne, zwłaszcza dla nowych graczy.

nie wiem, może Maciek ma ambicje jechać na mastery i ogrywać Euro...ja jestem zdecydowanie za 4CT, gdzie nie ma Euro i jest zajebista zabawa, a ludzie sami potrafią nie robić mega giętych rozp(chyba że ktoś ma parcie na ligę, ale mnie tokondek pisze:a przepraszam bardzo jaki jest w tym twoj udzial?

Boju ja nienawidzę euro i dobrze o tym wiesz, bo tnie mi armię jeszcze bardziej niż Twoją
Ale gracze zawsze chcą euro i to dużo. Bo to jest taki niby balans. Ja w balans nie wierzę bo każde ograniczenie implikuje kolejne przegięcie. Wolałbym już żeby zbanowali rzeczy typu: pendant, książka, eteryczność slanna, favorkę, abomkę, itd. Ale oni wolą zrobić wielki dokument tekstowy równań logicznych, żeby to co przegięte i tak weszło, a każda rozpiska wygląda podobnie jeśli nie identycznie.

Bojek pisze:a to że ktoś chce grać na coraz bardziej debilne ograniczenia to sory...w imię tego że klika osób z ligi ma ciśnienie grać sobie z resztą europy(tak celowo małe litera) o jakiś puchar, który jest mi uj do szczęścia potrzebny
W zasadzie nic dodać nic ująćX.Maciek pisze:Wolałbym już żeby zbanowali rzeczy typu: pendant, książka, eteryczność slanna, favorkę, abomkę, itd. Ale oni wolą zrobić wielki dokument tekstowy równań logicznych, żeby to co przegięte i tak weszło, a każda rozpiska wygląda podobnie jeśli nie identycznie.

"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."