" Ifka z jednej kości!" - Lublin 16.02.2013 - 2800pkt+spece

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
xlakos
Wałkarz

Re: " Ifka z jednej kości!" - Lublin 16.02.2013 - 2800pkt+sp

Post autor: xlakos »

ech szkoda, że mnie nie bedzei tak mi sie widzi horda czarnych z grimgorem. moze nastepnym razem.

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

xlakos pisze:ech szkoda, że mnie nie bedzei tak mi sie widzi horda czarnych z grimgorem. moze nastepnym razem.
no i komu krzyknę czelendż? ja muszę krzyczeć ;)

ktoś chętny?

szeszej
Falubaz

Post autor: szeszej »

Czopek pisze:No to możemy chaos spokojnie uwzględnić, oczywiście obowiązywać będzie book :wink:
Chaos będzie uwzględniony, book będzie obowiązywany.

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

szeszej pisze:
Czopek pisze:No to możemy chaos spokojnie uwzględnić, oczywiście obowiązywać będzie book :wink:
=D>
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

szeszej
Falubaz

Post autor: szeszej »

Czopek pisze:
szeszej pisze:
=D>
Ręce będą klapane.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Jacy spece dopuszczeni? Z podrecznikow armijnych tylko?

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Tak, a jakieś specjalne życzenia? Można rozważyć innych, pewnie chodzi o Valtena ? :wink:

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

tak,

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Mimo niezniszczalności nie widzę problemu z dopuszczeniem go, nie ma opcji pegaza ?

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

nie

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

to jak? nowe euro bedzie?

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

nie

Awatar użytkownika
Khelthrai
Chuck Norris

Post autor: Khelthrai »

nowe euro next time w marcu =D>

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

jestem zdecydowanie przeciw nowemu euro! w ogóle te ograniczenia jeszcze bardziej rozpierdalaja mi grę...naprawdę pzegiętę mieć w armii 4levelowego maga i wampira klepacza...trzeba mieć dwa w jednym, bo jak ci wybuchnie lord to musisz być zbalansowany i tracić jedyny model który się bije i czaruje, a w dodatku posypać się dla balansu...

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Właśnie, niesprawiedliwe. Bojo ma już jedne ograniczenia wbudowane w samo bycie Bojem a tu jeszcze ograniczenia w postaci euro. :wink:

Niemniej jednak będziemy robić później Euro, skoro będzie to niestety częsty format na innych turniejach/masterach przez najbliższy rok #-o .

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Na pewno zrobimy kilka turniejów na euro. Może nie koniecznie 2400 ale euro nadal. Chociaż liczę na to że AR się niedługo ogarnie i zrobi bardziej przejrzyste zasady, bo w tym momencie robienie rozpisek niektórych armii może być dość problematyczne, zwłaszcza dla nowych graczy.
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

Awatar użytkownika
Khelthrai
Chuck Norris

Post autor: Khelthrai »

a przepraszam bardzo jaki jest w tym twoj udzial?

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

X.Maciek pisze:Na pewno zrobimy kilka turniejów na euro. Może nie koniecznie 2400 ale euro nadal. Chociaż liczę na to że AR się niedługo ogarnie i zrobi bardziej przejrzyste zasady, bo w tym momencie robienie rozpisek niektórych armii może być dość problematyczne, zwłaszcza dla nowych graczy.
nie zrobimy...póki Euro ma tak wyglądać to ja nigdzie nie jadę ;) i nawet robiąć sobie format na 2600/2800 Euro mnie nie zachęcisz...a to że ktoś chce grać na coraz bardziej debilne ograniczenia to sory...w imię tego że klika osób z ligi ma ciśnienie grać sobie z resztą europy(tak celowo małe litera) o jakiś puchar, który jest mi uj do szczęścia potrzebny ;) nie po to mam swoją wizję armii, zbieram i maluje aby ktoś od góry z innego kraju mi dał ograniczenia, a mój kumpel z miasta robiąc tura słuchał się ich. Tyle :)
kondek pisze:a przepraszam bardzo jaki jest w tym twoj udzial?
nie wiem, może Maciek ma ambicje jechać na mastery i ogrywać Euro...ja jestem zdecydowanie za 4CT, gdzie nie ma Euro i jest zajebista zabawa, a ludzie sami potrafią nie robić mega giętych rozp(chyba że ktoś ma parcie na ligę, ale mnie to :oops: )

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Boju ja nienawidzę euro i dobrze o tym wiesz, bo tnie mi armię jeszcze bardziej niż Twoją :wink: Ale gracze zawsze chcą euro i to dużo. Bo to jest taki niby balans. Ja w balans nie wierzę bo każde ograniczenie implikuje kolejne przegięcie. Wolałbym już żeby zbanowali rzeczy typu: pendant, książka, eteryczność slanna, favorkę, abomkę, itd. Ale oni wolą zrobić wielki dokument tekstowy równań logicznych, żeby to co przegięte i tak weszło, a każda rozpiska wygląda podobnie jeśli nie identycznie.
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

Kamil.Sz
Falubaz

Post autor: Kamil.Sz »

Bojek pisze:a to że ktoś chce grać na coraz bardziej debilne ograniczenia to sory...w imię tego że klika osób z ligi ma ciśnienie grać sobie z resztą europy(tak celowo małe litera) o jakiś puchar, który jest mi uj do szczęścia potrzebny
X.Maciek pisze:Wolałbym już żeby zbanowali rzeczy typu: pendant, książka, eteryczność slanna, favorkę, abomkę, itd. Ale oni wolą zrobić wielki dokument tekstowy równań logicznych, żeby to co przegięte i tak weszło, a każda rozpiska wygląda podobnie jeśli nie identycznie.
W zasadzie nic dodać nic ująć :?
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."

ODPOWIEDZ