Nowy Podejście

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Re: Nowy Podejście

Post autor: Morsereg »

i smok :)
powiedzialem, ze da sie zlozyc a nie, ze jest to dobre :P

ps. mial tez magow. nie jest to do konca strzelajaca jednostka ale jeden z nich mial death's heada :)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

ok no to tak dzisiaj grałem rozpy TK i Breta i Imp.

TK fajnie bo po mimo strat można dojść do wroga. Ale zbyt mało mobilna ta armia jak na mnie jednak, mimo wykopek - lub może po prostu to zbyt ciężka armia jak na początek.

Bretonia - hmm dużo konnicy, ciężko ich przebić ale nie dawali rady bez podjazdu 2 oddziału

Imperium oddziały wsparcia głównego kloca to fajna zaleta konnica bardzo podobna do brety

Czego mi brak to mocnego uderzenia i mobilności, i jakiegoś stworka (nie wliczając TK)
Obrazek

Awatar użytkownika
Gangrel
Mudżahedin

Post autor: Gangrel »

Chcesz mobilności i fajnego stworka... bierz skaveny. Dużo grywalnych jednostek, świetne maszyny, jeden z najlepszych potworów....o klimacie i fajnych modelach nawet nie wspomnę.
"Od dwóch dobrych generałów wolę jednego, który ma szczęście", Napoleon
"Mieć rację nie sprawia żadnej przyjemności, jeśli nie można wykazać innym, że się mylą..."

Awatar użytkownika
Morti
Mudżahedin

Post autor: Morti »

A może VC? Fajnych stworków dużo. Ciekawa "maszyna" - mortis - jest. Kawaleria w miare dobra ,ale z lordem już mega dobra. Mobilnych oddziałów też nie brakuje. Możliwość złożenia armi na miliony grywalnych sposobów.

ODPOWIEDZ