universalbattle.com
Re: universalbattle.com
Gra mnie wciągnęła, nie patrzyłem na forum
Pierwsza gra i już soczysta maseczka, ale znajomy nie grał swoją armią :>
Swoje gry będę zazwyczaj nazywał Emperor_PL z hasłem Imperator, więc wy sobie wchodźcie, oglądajcie, a jak nie będę miał z kim zagrać to napiszę tutaj.
Pierwsza gra i już soczysta maseczka, ale znajomy nie grał swoją armią :>
Swoje gry będę zazwyczaj nazywał Emperor_PL z hasłem Imperator, więc wy sobie wchodźcie, oglądajcie, a jak nie będę miał z kim zagrać to napiszę tutaj.
- swieta_barbara
- habydysz
Zglaszacie do ligi? To moze tez sie naucze.
Też chętnie zagram, jeśli znajdzie się ktoś żeby mnie nauczyć. Nie do końca potrafię ogarnąć o co chodzi z tą stronką.
It`s only fun if they run!
MUKER pisze:A klopy tylko dwa razy wziołem dwie (ostrzegano mnie, że to przynosi pecha - nie wierzyłem):
1) vs dwarf
ja zaczynam, faza magii pierwszy smitting klopa wybucha, drugi smitting druga klopa wybucha i tyle w tym temacie
Ja tam jestem po 3 bitwach z Panterem i mi się podoba, aż zastanaiwam się nad pro, coby armie "odmalować"
Całkiem fajna sprawa! Wiadomo że na żywo lepiej...ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Dziś zacząłem pierwszą grę z jakimś Hiszpanem ale nie skończyliśmy.....ktoś wie czy można zapisać grę bez konta pro?
Dziś zacząłem pierwszą grę z jakimś Hiszpanem ale nie skończyliśmy.....ktoś wie czy można zapisać grę bez konta pro?
Ktoś chce zagrać jutro ok 8.30 (rano)
hej, super sprawa te universalbattle jest! Wczoraj rozegraliśmy z dukiem partyjkę. Może nie jest to tak wygodne jak normalna gra przy stole, ale dzięki temu można nie ruszając tyłka z domu pograć z kimś z kim normalnie nie ma szansy na co dzień zagrać
Zatem: chętnie zagram z kimkolwiek z TOP100 Dzisiaj cały dzień siedzę w domu, zatem jak coś to PM. Koniecznie tylko trzeba mieć mikrofon/kamerkę, bo to znacznie przyspiesza grę.
Zatem: chętnie zagram z kimkolwiek z TOP100 Dzisiaj cały dzień siedzę w domu, zatem jak coś to PM. Koniecznie tylko trzeba mieć mikrofon/kamerkę, bo to znacznie przyspiesza grę.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
siedze na tym universalbattle ogladam bitwe na 1500 pkt dwarfy vs TK tyle ze gadaja po hiszapnsku, wiec kopiuje to co gadaja i wklejam w translatora google xD mega zabawa xD
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
- swieta_barbara
- habydysz
Nie podoba mi sie za bardzo - ale zauwazylem na kanalach, ze Niemcy tez napinaja.