Kibice na start (odpady z "Pokaż Ryja")

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Jezdzic to prawie nikt pewnie nie jezdzi bo wyjazd to juz inna rzecz od kibicowania na własnym terenie.Niektóre wyjazdy niestety wyglądają jak ten pamiętny Śląsk-Arka.
fakt

tylko wyjazdy mają swoją niepowtarzalną specyfikę i dopiero tam wyjeździe rozumiesz co to znaczy być "kibicem".

I nie mówie tu o możliwości dostania po głowie. Ja napewno do bitki się nie pcham. Po prostu na każdym wyjeździe coś się dzieje.

Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie było ich na razie nie wiele, ale każdy wspominam równie dobrze. Choć były momenty kryzysowe.

pozdrawiam

Neo
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Neo »

Moich tez było niewiele ale każdy świetny. I jak na razie udało mi się uniknąć kłopotów :)
Widze, że silną ekipę drugoligową tu mamy :) Arka, Sląsk, Oderka :)

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Ja byłem raz na Poloni Wa-wa ,w Bełchatowie i dwa razy na Legii.Mało ale każdy wyjazd był inny i wspominam jak najlepiej :wink: Teraz trzecia liga to poprawie swoją statystykę wyjazdowych meczów :twisted: :D

Awatar użytkownika
Ehx-ray
Wałkarz

Post autor: Ehx-ray »

A co sądzicie o pseudokibicach?

Jak dla mnie to powinien być zakaz wnoszenia szalików, flag itp klubowych. Trzeba zniszczyć ten "patriotyzm" klubowy jak to zaprezentował ten młodzian z nagrania :roll: , a zrobić z piłki nożnej rozrywke dla ludzi. Najlepiej żeby klubu nazywały się : A, B, C itd..

Osobiście bardzo bym się ucieszył gdyby wyjebali z mojej ukochanej Warszawy tą Legie i Polonie :!:

Po tym jak wychodząc z meczy KOSZYKARSKIEGO na polonii paru legionistów (tfu) rzuciło sie na mnie i moich znajomych ( w tym 10 letni brat jedego kumpla) to świat kibiców piłkarskich w Polsce to dla nie ścierwo.

Wiem że nie wszyscy są AŻ tacy, ale większość.

Wat da ya tink??

Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

To że jakieś szczurki pewnie po 2 browarach i w wieku 16 lat rzucają sie na zwykłych ludzi to nie znaczy ze masz obrażać prawdziwych kibiców.

I tak Ruch jest najlepszy ;)

Pozdro

Neo
Wałkarz
Kontakt:

Chwileczkę mylisz pojęcia - co mają pseudokibice do flag klubowych i szalików? Bo nie potrafie teg ozrozumie[bc.[/b]

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

Hoolsi traktują flagi i szaliki jako trofea.
Takie sztandary Warhammerowe :wink:

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

+1 CR? :P

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

raczej +100 vp

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Ehx-ray pisze:A co sądzicie o pseudokibicach?

Jak dla mnie to powinien być zakaz wnoszenia szalików, flag itp klubowych. Trzeba zniszczyć ten "patriotyzm" klubowy jak to zaprezentował ten młodzian z nagrania :roll: , a zrobić z piłki nożnej rozrywke dla ludzi. Najlepiej żeby klubu nazywały się : A, B, C itd..

Osobiście bardzo bym się ucieszył gdyby wyjebali z mojej ukochanej Warszawy tą Legie i Polonie :!:

Po tym jak wychodząc z meczy KOSZYKARSKIEGO na polonii paru legionistów (tfu) rzuciło sie na mnie i moich znajomych ( w tym 10 letni brat jedego kumpla) to świat kibiców piłkarskich w Polsce to dla nie ścierwo.

Wat da ya tink??
świetny pomysł,

a teraz wracaj do malowania albo przed komputer.

Neo
Wałkarz
Kontakt:

Chory - no niby tak - ale spróbuj sobie wyobrazić bez tego doping.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Pawełek pisze:świetny pomysł,

Popieram! :lol:

Ehx-ray pisze:Jak dla mnie to powinien być zakaz wnoszenia szalików, flag itp klubowych. Trzeba zniszczyć ten "patriotyzm" klubowy
Chyba Cię Bóg opuścił :roll: ...
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

A co sądzicie o pseudokibicach?

Jak dla mnie to powinien być zakaz wnoszenia szalików, flag itp klubowych. Trzeba zniszczyć ten "patriotyzm" klubowy jak to zaprezentował ten młodzian z nagrania Rolling Eyes , a zrobić z piłki nożnej rozrywke dla ludzi. Najlepiej żeby klubu nazywały się : A, B, C itd..

Osobiście bardzo bym się ucieszył gdyby wyjebali z mojej ukochanej Warszawy tą Legie i Polonie Exclamation

Wat da ya tink??
Jeżeli nazwę klubu i tożsamość z klubem masz w dupie to chodź sobie na Legie tam cie nie będą bili :lol: resztę posta pozostawię bez komentarza......
świetny pomysł,

Popieram :lol:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

eżeli nazwę klubu i tożsamość z klubem masz w dupie to chodź sobie na Legie tam cie nie będą bili
Albo na jakąś Polonie-wieś :lol:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Ehx-ray
Wałkarz

Post autor: Ehx-ray »

może troche merytoryki? takie odpowiedzi jakie dostałem są po prostu jakbym słyszał jakiegoś dresa... no sorry

@Daro- nienazwałbym 300 chłopa , szesnastolatkami po browarze...

Ciekaw jestem paniowie jakbyście WY na to patrzyli mając znajomego, który został kaleką bo śmiał stwierdzić że piłka nożna go nie interesuje i nie jest za żadnym klubem.

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Rozumiem twoje spojrzenie, ale jakby nie kibicowali to zajęli by się czymś innym. Huligan to huligan ich w ten sposób nie zmienisz (znaczy wycinając nazwy - a co z drużynami narodowymi? :D). Mnie też wqrwiają legioniści bo zawsze jak jest mecz to mi się drą pod oknem jak sobie wracają ze stadionu, a pełno mam tego na osiedlu :D Ale nie spotkałem jeszcze takich ekstremistów: "nie kibicujesz, nie żyjesz". Zazwyczaj jak się ktoś przpierdala to mówie żeby wyluzował i tyle, problemów nie miałem jeszcze nigdy, a spotkań od cholery.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ty problemów nie miałeś. Kolega Exha miał.

A stado jest bardziej skłonne do agresji, to nie tak, że "chuligan zawsze pozostanie chuliganem" - często, niestety, w grę wchodzi psychologia grupy, uwydatniająca najgorsze cechy i skłonności.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

:twisted: Ja tam jeździłem troche po polsce za Pasami :lol:
A własciwie po wioskach na południu , jeszcze w czasach 3 ligi .
Miałem wtedy 15 i 16 lat.
Oj działo sie !
Niepowtarzalny klimat :D
Pamiętam Basztową to była jazda :
http://terazpasy.pl/index.php?option=co ... iew&id=284
Ostatni mój wyjazd to w drugiej lidze do Kielc . Na pierwszą lige nie jeżdze , a i u siebie na meczach rzadko bywam :wink:

Ojciec kolegi stracił oko z gładkolufowej jak sobie psy strzelnice zrobiły .
Dalej jeździ razem z synem .
To jest FANATYZM !
Nie jestem zły i zdeprawowany , kocham mój klub :D
Nasz reprezentant Trojek też mógłby sie wypowiedzieć w tym temacie :)

Wat da ya tink??
Trzeba było zgłosić napaść na policje :lol: :lol: :lol:
Lubie Polonie , nie chodź tam więcej :D
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Izo pisze: Mnie też wqrwiają legioniści bo zawsze jak jest mecz to mi się drą pod oknem jak sobie wracają ze stadionu, a pełno mam tego na osiedlu :D
Legioniści dobrzy ludzie :) zacznij chodzić na mecze uwierz nie będzie ci to wtedy przeszkadzać ;)

swoją drogą musze wkońcu wybrać się na jakiś mecz bo dawno nie byłem :(

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Legioniści dobrzy ludzie zacznij chodzić na mecze uwierz nie będzie ci to wtedy przeszkadzać
Nie ludzie mi przeszkadzają, ale skala i barwa ich śpiewu - spać się nie da :D
A czy to nie ci mili ludzie zdewastowali starówkę w zeszłym roku?
Tomashu skorzystałem z uproszczenia w sprawie huliganów - chodziło mi o fakt, że grupy o których wspomniałeś gdyby nie kibicowały, to wcale nie siedzieliby grzecznie na ławeczkach pod blokiem... Co do kolegi, który został kaleką, to bardzo mi przykro z tego powodu, ale będę twierdził, że to odosobniony przypadek, hooliganów trzeba jakoś zirytować żeby zaczęli bić (nie mówię o szaliku drużyny przeciwnej).

ODPOWIEDZ