TINKY WINKY - Drużynówka 30.06.07
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
FKCC szuka najemnika do składu.
Warunki identyczne jak te które podałem przy szukaniu osób na DMP do naszego składu, czyli:
Wymagania konieczne:
poczucie humoru, luźny stosunek do gry na turnieju, przedkładanie dobrej zabawy ponad wygranie za wszelką cenę.
Znajomośc po kaszubsku słów: listonosz, rower i pociąg
Super umiejętności gry w WFB NIE są wymagane.
Wymagania pożądane:
w zasadzie brak, ale chętnie przygarniemy grającego Ogrami
Warunki identyczne jak te które podałem przy szukaniu osób na DMP do naszego składu, czyli:
Wymagania konieczne:
poczucie humoru, luźny stosunek do gry na turnieju, przedkładanie dobrej zabawy ponad wygranie za wszelką cenę.
Wymagania pożądane:
Młody, CUNT us in
to ja mogę z Wami zagrać jak mnie zechcecie...a słowa owe już znam... zasięgnąłem języka u mojego "zła"Christos pisze:FKCC szuka najemnika do składu.
Wymagania konieczne:
Wymagania pożądane:

to ja chętnie zagram z wami:) klimatyczna bretka na 25 pedziach może być ?... to prawie jak ogry ;pChristos pisze:FKCC szuka najemnika do składu.
Wymagania konieczne:
Wymagania pożądane:
Błażej...powrót w wielkim skrzydlatym stylu:P? i wszystko juz pomalowane(aghem! !!!!) no no
Sadze ze akurat nie masz za bardzo co sie wypowiadać na temat tego co i ile maluje bo troche wymiękasz ze mną w tym wyścigu...to ze moja armia nie jest priorytetem jest w prostej linii efektem tego, ze nie wszystkim rodzice pomagają
A mam nadzieje ze Błażej sie troche zmotywuje skoro juz wychodzi z WoW:p

<lol>Chory pisze:Mi mama też armii nie maluje....ze nie wszystkim rodzice pomagają
na DMP nie ma (poki co) w planach oceny malowania, to dla mnie mozecie miec nawet figurki wymaczane w blocie i posypane kozimi bobkami

pzdr !!
no wiesz Rzymek... w tym roku to ja zagrałem więcej turniejów niż ty...Rzymek pisze:Błażej...powrót w wielkim skrzydlatym stylu:P? i wszystko juz pomalowane(aghem! !!!!) no no

znowu poderwałem jakąś 18-ke.... to już trzecia z rzędu... męczące to i nie zachęca do malowania...A mam nadzieje ze Błażej sie troche zmotywuje skoro juz wychodzi z WoW:p

Z miłą chęcią ;)Zobacze czy może Sito do nas dwóch dołączy ze swoimi HE na smoku ;]Mapet pisze:jaka mnie chłopaki nie wezmą to prponuje Jagalowi wspólprace... zawsze bedzie milo zagrać z bretonia a nie przeciw... na pewno wtewdy ktoś do nas dołączy i będzie luz... co ty na to jagal?[/img]
i dzięki za propozycję

EDIT: gra z nami
Ostatnio zmieniony 20 cze 2007, o 18:16 przez Jagal, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

To jakie macie w koncu te składy. 
Dopisac teamy:
-Jagal,sito, mapet