PrePolcon 2007 - KULTOWO HARDKOROWO DRUŻYNOWO
Szafeczko, znaczy się że już miejsce jest zaklepane i wszystko pięknie gra?
Bo ze zgarnięciem tego do magazynu i następnie odwiezienie na narbutta nie powinno być problemów
Pogadam zaraz z Kultowiczami w sprawie pomocy przy blatach itp.
Dastor, Lith, zbierzcie młodzież do sprzątania.
Za pomoc nie trzeba będzie płacić kasy za turniej.
Prosimy o wysyłanie rozpisek juz teraz, żebyśmy wiedzieli ile mniej więcej blatów przygotować i jak to wszystko zgrać
pozdrawiam
Bo ze zgarnięciem tego do magazynu i następnie odwiezienie na narbutta nie powinno być problemów
Prosimy o wysyłanie rozpisek juz teraz, żebyśmy wiedzieli ile mniej więcej blatów przygotować i jak to wszystko zgrać
pozdrawiam

sam jestes dzieckiem od noszenia blatówFisch pisze:Szafeczko, znaczy się że już miejsce jest zaklepane i wszystko pięknie gra?
pozdrawiam

pare osob powinno byc i pomoc.
poza tym, Ci co byli na Paradoxaliach i tak maja wejsciówke z głowy, z tego co pamietam

pozdrawiam

z tą wejściówka to jakieś nieporozumienie wyszło
z tego co wiem, to tylko (i aż) wstęp na imprezę po turnieju dla graczy jest darmowy;]
ale tak jak mówiłem , za pomoc przy blatach, rozkładaniu, odwożeniu tego w niedzielę będzie na bank wstęp na turniej na friko plus może jeszcze jakaś nagroda
elo
z tego co wiem, to tylko (i aż) wstęp na imprezę po turnieju dla graczy jest darmowy;]
ale tak jak mówiłem , za pomoc przy blatach, rozkładaniu, odwożeniu tego w niedzielę będzie na bank wstęp na turniej na friko plus może jeszcze jakaś nagroda
elo

Wiedziałem że coś wytargujemy!Fisch pisze:plus może jeszcze jakaś nagroda
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

Ma byc sciepa na transport.
5 zeta styknie.
5 zeta styknie.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
ten turniej to powinno być "Kultowa Reaktywacja" 

<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych

- Shakin' Dudi
- Masakrator
no ja się wybieram w drużynie Kiełbas Lubelskich
Może nawet dwa składy od nas z Lublina pojadą (a raczej na pewno)

no nie wiem.Shakin' Dudi pisze:no ja się wybieram w drużynie Kiełbas LubelskichMoże nawet dwa składy od nas z Lublina pojadą (a raczej na pewno)
Jakoś za bardzo w Warszawie nie lubimy ludzi z Lublina (nie myją sie i ogólnie są wieśniakami).
Zastanówcie się lepiej czy na pewno przyjeżdżać.