Galeria Sarloka

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Gunnila
Mudżahedin

Post autor: Gunnila »

Dużo lepiej, jest już na czym oko zawiesić. Podprowadź jeszcze w domu jakieś suszone kwiatki,patyczki i będzie gites :). Świetnym materiałem na roślinność jest tez pofarbowana na zielono rozdrobniona gąbka.
tak jak pisali przedmówcy, zakryj krawędzie tektury - szpachla, modelina, trawka - cokolwiek, żeby zakryć te dziury.

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Post autor: Siena »

Moja rada. Najpierw na podstawke przyklej piasek, pomaluj na odpowiedni kolor, a dopiero potem aplikuj trawkę statyczną. Będzie wyglądało dużo lepiej.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Jw., trawkę trza aplikować kępami - większymi lub mniejszymi, wg upodobania, ale żeby nie było tych kęp zbyt dużo, bo potem źle to wygląda, takie upstrzone... Sama trawa bez piasku kiepsko wygląda. Radzę też zaopatrzyć się w piasek o różnej wielkości ziaren. W paru miejscach przyklejenie grubszych kamyczków piasku też urozmaica i poprawia odbiór podstawki...

Awatar użytkownika
trolmaster
Plankton

Post autor: trolmaster »

Wspaniała twórczość! W części pierwszej poza kobiety troszeczkę nie pasuje do zaistniałej sytuacji - odpoczywa i czeka aż mężczyzna załatwi całą sprawę! Chociaż po dłuższej analizie można przerobić figurkę aby wyglądała na przywiązaną do pala drewnianego. Wtedy miałoby to sens, mężczyzna broniłby ją przed faktem gwałtu. Oprócz tego nie mam zastrzeżeń. Poprawki przyniosły zamierzone efekty i przyjemne dla oczu. No może jeszcze to, że zdjęcia za duże - muszę skrolować w prawo bo posty sie nie mieszczą.

Pozdrawiam!
Hi've got a fever, and the only prescription is more Trolls!

ODPOWIEDZ