Niestety jest 40k, lotr, warmaszyna i nie ma wolnych terminów
Z tego co widzę to 30 marca będzie turniej WFB ze scenariuszami - tzn zdaje się organizowany przez Kołacza.
Gdzie są ci nowi gracze? Pytam się, gdzie?
Od zawsze są te same pijackie bądz mniej pijackie mordy, a nie! Ostatnio był Maciek, w sumie nowy gracz jak na małe punkty
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.
ale mi ta parówka odpowiada
ja bym chciał aby było jakies Euro blisko, ale jakbym miał i tak wybierać gdyż z tego co się zapowiada jest ino jeden termin to wolałym to etc już
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.
Tydzien po parowce bedzie Euro, w V na 72" wchodzi 12 graczy co jest slabe. Myślę, że jak zrobi się ciepło (kwiecien/maj). Bedzie mozna grac euro w V wystawiajac stoły na zewnatrz.
W Vanaheimie tylko małe punkty. Celowanie w grę na stołach 72" przy założeniu że mamy 14+2 miejsc zawsze kończy się tym, że ludzie rezygnują bo nie są pewni miejsca i turniej wychodzi na 12-13 graczy. Przy stołach 48" jest wystarczająco miejsca i może się zapisać 21 osób - jak 5 nie przyjdzie to i tak nie ma straty.
Duże punkty mamy w Strychu przecież.
edit: co nie zmienia faktu, że na parówkę 2x1000 sie nie wybieram
to schowam to z tyłu i zasłonie się 100 zomibich- a ze snajperek zabije bohaterów... a inne armie oprócz demonów co mają zrobić? Jak mam z tym zagrać moim imperium? Powiedzcie mi proszę nauczcie mnie o mędrcy!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.