Edit: od wspomnianego wcześniej JC będzie można zakupić książki o malowaniu lasek pin-up, będzie można kupić modele, no i zrobić sobie pewnie pamiątkowe zdjęcie, czy złapać autograf Jak dostanę poskładane info, to też podkleję tutaj uporządkowane.
Mam takie pytanie, ten konkurs jest imprezą zamkniętą czy normalnie można przyjść i pooglądać, skorzystać z planowanych warsztatów, etc (domyślam się, że te 15 zł to taki bilet). Czy trzeba przyjść z jakąś pracą?
Może pytanie jest totalnie banalne, ale mimo wszystko chciałbym wiedzieć jak to wygląda, nigdy na takim czymś nie byłem
Inna sprawa, to jeśli wstęp jest otwarty, to można robić zdjęcia ????
Próbowałem coś wykombinować z regulaminu, ale tam to w sumie tylko jest o samym zgłaszaniu prac ....
Jak już pisałam, na konkursie Hussar 2013 swoje stoisko dzięki życzliwości organizatora będzie miało White Tree. Oskar zabierze większość figurek dostępnych na naszej stronce. (www.white-tree.pl). Natomiast jeśli ktoś by chciał coś z GW lub planszówek proszę dać znać wcześniej.
Dzięki Kołata. Fotki faktycznie totalnie kiepskie. Mało czasu na fotografowanie + kiepski fotograf więc efekt jest jaki jest. Mam jednak nadzieję, że pokazuje chociaż namiastkę tego jak wiele fajnych prac było na konkursie i chociaż trochę zaspokoi ciekawość zanim pojawią się full pro fotki by Sławol
No dla mnie najważniejsze, że kolory są OK. Niestety na zabawę z tłami i milionem ujęć nie było czasu. I tak dobrze, że wielu pracom zrobiłem po 3-4 ujęcia, czasami różne i miałem, z czego wybrać A aparat i stanowisko ogarnąłem sobie poprzedniego dnia, ćwicząc na swoim zegarku
Albo siedziałem 10 minut i się obijałem, bo miałem 3 prace albo nagle stało obok mnie 15 prac i co chwila dochodziły nowe, gdy przyszła fala uczestników.
Jak zacząłem po 10:00 jakoś, to skończyłem chyba przed 14:00 i dopiero w ogóle wyszedłem przed gabloty przywitać się z ludźmi Z krzesłem się prawie zrosłem.