dogry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
nowych raczej nie, ze starych się da. Za półtora tygodnia prześlę Ci zdjęcia gotowego takiego misiaNijlor pisze:Fajnie zrobiony, ja widziałem odwrotny pomysł: z tułowiów Do zrobione ogryJa sie zastanawiałem czy da sie zrobić Do z plast. ogrów i nowych cold one'ów...

jest gites;))
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
o ten drugi jest szczuplejszy - very good 
jeszcze porada dotyczaca robienia fotek: ustaw sobie w aparacie szybsza migawke jesli robisz z reki (zdjecia nie beda poruszone) i odpowiednio do tego i swiatla ktorego uzywasz dopasuj blendy. Potem otworz zdjecie w photoshopie ncisnij ctrl+l i ustaw punkt bieli (kroplomierz po prawej) - bedzie troche wyrazniej

jeszcze porada dotyczaca robienia fotek: ustaw sobie w aparacie szybsza migawke jesli robisz z reki (zdjecia nie beda poruszone) i odpowiednio do tego i swiatla ktorego uzywasz dopasuj blendy. Potem otworz zdjecie w photoshopie ncisnij ctrl+l i ustaw punkt bieli (kroplomierz po prawej) - bedzie troche wyrazniej

pieruny siarczyste tosz to szatan wcielony ]:->
podoba mnie sie to
podoba mnie sie to
pomysl ciekawy jednak cilesko ogra zdecydowanie za masywne w stosunku do dolnej czesci. proponuje dokarmic jaszczurza czesc potworka 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Ten chudszy zdecydowanie lepszy. Tego pierwszego to bym nawet wykompał, spiłował nadlewki i powypełniał gs'em rowki, a potem wysłał na kurs fitness jak tego pierwszego. Inaczej nie będzie ni jak do oddziału pasował, nawet jako champ.
P.S.
Wpadłem właśnie na pomysł, żeby champowi w miejsce w którym tniesz cielsko dać drugą parę łap. Efekt mógłby być ciekawy.
P.S.
Wpadłem właśnie na pomysł, żeby champowi w miejsce w którym tniesz cielsko dać drugą parę łap. Efekt mógłby być ciekawy.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
no nakarm ta jaszczurke 2 swierszcze powinny wystarczyc ]:->