Bede w twoim rodzinnym miescie 7 lipca, na kolejnej odslonie Bibliothecariusa.
Pozdrawiam slonecznie,
Jakub Stefaniak zwany pankiem
I przepraszam za offtop

Zastanawia mnie tylko jedno: czy ty jesteś psychiczny czy upośledzony??karl1299 pisze:Co do "dania mi w pysk" to z checią ustaiwe się z tobą gdzieś na solo albo kilku na kilku (warynski squad) to do jest dla wielu znających realia miasta jasne jesli tobie się nie kojarzy to już nie moja wina ale poznasz ich dostają w pierdol jestem chetny zawsze pedał Sary tez moze przyjsc jak chce dostać po swajej nie obitej pedalskiej mordzie.TruePunk pisze:@karl1299: Maksimum zalosci.. jest takie walijskie przyslowie 'latwo byc odwaznym za murami zamku'.
I mimo ze Szarego prywatnie nieznam, to jakbym Cie kiedys spotkal to chetnie bym Ci pysk obil
Mam dla Ciebie taka luzna rade - przepros za szczeniackie zachowanie, i podpisz sie przy tym z imienia i nazwiska. I mysle ze sprawa bedzie zakonczona
A imieniem i nazwiskiem to mozesz się podpisac zeby cię nie szukać jak bedziemy chcieli kogoś bić.(jeszcze mozesz przeprośić i wszystko bedzie ok)
Stanowczo nie wiele sie nauczyłeśskorpy mają 14 cm szarży![]()
Zapamietaj skavenku i raptorr tez na przyszlość powinien wiedzieć.o wlasnie nie maksymalizujesz tak jam mozesz biorac pod uwage trase, elementy terenu/inne jednostki i twoj movement