ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORLE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Mateusz "Podwys" Podwysocki
i wciąż mnie nie nie dopisałeś... oto zatem oficjalne zgłoszenie. Z klubu The Gamblers o wstępną rezerwację proszą:
- Dymitr
- Maryś
- Wojtek
- Khuman
- Koszu
- Kuyash
- Marcins
- Maciek
- Zell
- Gniewko
- Theo
- Golonka
pewnie na dniach potwierdzą
- Dymitr
- Maryś
- Wojtek
- Khuman
- Koszu
- Kuyash
- Marcins
- Maciek
- Zell
- Gniewko
- Theo
- Golonka
pewnie na dniach potwierdzą

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Pamiętajcie w pierwszej kolejności o rezerwacji noclegu!
Oczywiście nie ma obowiązku spania w hotelu - w ten sposób może to być najtańszy master (już widzę Morroka w namiocie w Beskidach...
Oczywiście nie ma obowiązku spania w hotelu - w ten sposób może to być najtańszy master (już widzę Morroka w namiocie w Beskidach...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Proszę o zapisanie:
Mnie,
Panterq,
Karpia
Mnie,
Panterq,
Karpia
Wisła Kraków.
Golonka pisze:Potwierdzam będę
Chociaż 65 złotych to ciut dużo. Ale za takie warunki.
Powiedzcie tylko miski czy bedzie tam jakis spozywczak w zasiegu 20km - jak bedzie to cena za taki nocleg jest spoko

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"