Troche inne minotaury

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Brutalne, ale fajne:) Ten z rydwanem to czempion??

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

@Kerim co do orka to miałbyć ale jakoś czasu nie miałem zrobić i wydawało mi się że za dużo już będzie. dokładniej ten minos po prawej miał go toporem siekać na pół :lol:

@Nijlor nie to jest reg zwykłych trzech minosów :wink:

koncepcja Kerima naprawde fajna ale nie przy minosach :cry:

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

Pomysł Kerima co do CG iście zajefajny.

Co do minosów. Technicznie sa ok. Ale te kolory... IMO krzywdę im zrobiłeś. No ale to "Twój" Chaos, (mamy zgoła odmienne wizje chaosu) więc niech już będzie. Najlepszym z pomalowanych jest snot. Nie podoba mi się pozycja minosa trzymającego rydwan (sam pomysł i wykonanie super). Snot jest tak ułożony jakby krówka własnie rydwanem żazała. A nogi minosa są jakby stał. Wiem że się czepiam... ale znasz mnie :P
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

@Guard ja sie tylko zastanawiam kiedy ty figsy pokażesz bo jak narazie to tylko piszesz że coś Ci się nie podoba a żeby pisać coś o innych to musisz coś też pokazać :wink:

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

wrzeszczacy ork dobre dobre ]:->
ja bym proponowal czlowieka obdzieranego ze skory glosniej gra

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

@Meter
Niedługo powinienem orzełka skończyć. A to co mówisz, że ja tylko krytykuję i że muszę coś swojego pokazać zanim się wypowiem, to (z całym szacunkiem stary) stek bzdur. Jak niechcesz to nie będę krytykował. Koment typu "ale zajebiaszcy model! Jesteś wielki... itd." rodem z epulsa każdy 8 letni cieć może napisać (bez urazy dla tej grupy społeczeństwa). Myślałem, że chodzi ci o nasze opinie, a nie tylko o wystawienie smerfowatych minosów i oczekiwanie na niewiadomo jakie brawa. Piszę że mi się niebardzo podoba, bo tak jest. Nie robię tego nazłość ani nic w tym stylu. A co do mojej pracy... wg. ciebie trzeba być profesorem historii żeby krytycznie wypowiadać się o poczynaniach ludzi z przeszłości? Trzeba skończyć akademię sztuki żeby wypowiedzieć sie na temat jakiegoś obrazu? Zastanów się czasem co piszesz. (no ofence)

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

@Guard to był taki mały żarcik :wink:

sorka jeśli Cię uraziłem. bardziej chodziło mi o to że spory czas słysze tylko na temat orzełka że ciągle go robisz i chciałbym go wkońcu zobaczyć i sprawdzić jak Ty podskilowałeś się w malowaniu od naszych ostatnich gierek

p.s. wystawiając minosy bardziej chciałem usłyszeć czy pod względem technicznym są dobrze pomalowane a nie pod względem barw

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Ja sie nei uraziłem. Tylko musiałem na kimś odreagować, a tyt dałeś mi powód :wink: I nie tylko kolorów się czepiałem.
Co do orła, to mam tyle zajęć że powoli to idzie. Cała podstawka+ork malnięci. Orzeł w jakichś 75% a hero czeka na swoją kolej.

ODPOWIEDZ