Czerwiec Liga Legion Kraków
Re: Czerwiec Liga Legion Kraków
Mnie "ktoś" nie interesuje - interesuje mnie moje własne podwórko- jeśli taka sytuacja u nas będzie miała miejsce to - tak przestanę grać w turniejach nie organizowanych przez TL w Krakowie. Liga zgłoszona jest według mnie głupim pomysłem - naraża nas niepotrzebnie na jakieś niejasności i dam sobie rękę uciąć że ktoś na pewno zagra bitwę na UB!- a "życzliwych" nie brakuje- ja nie będę brał w tym udziału - koniec i kropka.Organizowaliśmy 3 ligii i ŻADNA nie była zgłoszona... Z mojej strony eot.- nie ciągmy tego dalej bo zaraz będzie tu ktoś znowu pisał na czerwono - i po co...
Przecież teraz grać można praktycznie o dowolnej porze prawie w całym Krakowie
więc chyba nie powinno być problemu no i jest tam jakaś motywacja 
Zapisywać się ludziska, zapisywać

Zapisywać się ludziska, zapisywać

Nigdy nie grałem w żadnej lidze, więc chętnie spróbuję 
mnp21, 3828
Co do dyskusji, to o graniu turniejowym mam małe pojęcie, ale po co wgl. to UB? Przecież tak to już chyba lepiej w WFT zagrać, a figurki to figurki, nie? Ok, przynajmniej ja czułbym się źle po 2,5h przesuwania pixelowatych kwadracików po monitorze

mnp21, 3828
Co do dyskusji, to o graniu turniejowym mam małe pojęcie, ale po co wgl. to UB? Przecież tak to już chyba lepiej w WFT zagrać, a figurki to figurki, nie? Ok, przynajmniej ja czułbym się źle po 2,5h przesuwania pixelowatych kwadracików po monitorze

Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
co z tą ligą? 8 osób tylko... robimy?
Obecna liga też umarła...
Wisła Kraków.
Czemu tamta liga umarła? ja ciągle czkam na paringi
Zróbmy tą Lige nawet jakby miała umrzeć po 3 rundach
Ej zagrałbym sobie na jakieś 800 -1200 p, jak nie ligowo-turniejowo to chociaż towarzysko.

Zróbmy tą Lige nawet jakby miała umrzeć po 3 rundach

Ej zagrałbym sobie na jakieś 800 -1200 p, jak nie ligowo-turniejowo to chociaż towarzysko.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
a jakieś turnieje w Czerwcu sa przewidziane ? chętnie bym zagrał liga brzmi dumnie niestety krucho u mnie z czasem ...
O ile się nie mylę 22 czerwca w Vana, ale odnośnie formatu to trzeba pytać Dyda - zapernw pre Poznań 

Wisła Kraków.
dzięki
info jeszcze nie ma ?
Dydu jak wygląda sprawa z 22 06 ?
info jeszcze nie ma ?
Dydu jak wygląda sprawa z 22 06 ?

ja chociaż kiepsko z czasem jakby wam brakowało 1 osoby do 16 to się zgodzę dołączyć więc proszę mnie wpisać na rezerwową listę chyba że zmienicie na 4 x 1200 wtedy bym zagrał bo to szybkie bitwy