A Wysadź Se Maga II (800)-Wschodni Patrol-1.06.2013 WAWA
Re: A Wysadź Se Maga II (800)-Wschodni Patrol-1.06.2013 WAWA
Dopisz!
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Anielewicza
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- "Nie jestem powergamerem"
Jestem poczatkującym graczem, zagrałem zaledwie kilka bitew w zyciu, i prawdopodobnie nie dam rady konczyc gier w tak krótkim czasie, czy mimo to mógłbym pograc? Na wyniku mi nie zalezy, wiec ewentualne punkty karne itd nie sa problemem.
Stary czasu jest w nadmiarze więc się nie martw
Wysyłaj zgłoszenie. Imo właśnie turnieje na małe pkt są najlepsze na rozegranie bo nie masz tak dużo rzeczy na raz do ogarniania 

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
żaden problem, ten format jest o tyle specyficzny, że bitwy trwają średnio ok. 50min max, a gracze na pewno Tobie pomogą i będą wyrozumiali, wysyłaj zgłoszenie i tyleSlaine Mac Roth pisze:Jestem poczatkującym graczem, zagrałem zaledwie kilka bitew w zyciu, i prawdopodobnie nie dam rady konczyc gier w tak krótkim czasie, czy mimo to mógłbym pograc? Na wyniku mi nie zalezy, wiec ewentualne punkty karne itd nie sa problemem.

jutro po 17 up zgłoszeń i wypełnianie listy, jest duża szansa wystawienia jeszcze 2-3 stołów na zewnątrz, co będzie uzależnione tylko od pogody i ilości zgłoszonych; jeżeli ktoś będzie na liście rezerwowych to i tak jest duże prawdopodobieństwo, że zagra
EDIT:
Akadera był szybszy

Jak nawiązujesz z tytułem i nacjonalistycznymi... do mojego pięknego miasta to turniej powinien się nazywać raczej "skinki jarające się drzwiami" 
No i trochę nie trafiłeś Kruski będzie z nami najprawdopodobniej a on jest zagorzałym walczącym lewicowcem. Więc lepiej spokojnie bo zacznie wykładać prawym prostym idee internacjonalizmu

No i trochę nie trafiłeś Kruski będzie z nami najprawdopodobniej a on jest zagorzałym walczącym lewicowcem. Więc lepiej spokojnie bo zacznie wykładać prawym prostym idee internacjonalizmu

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
zabieracie KruskaAkadera pisze:Jak nawiązujesz z tytułem i nacjonalistycznymi... do mojego pięknego miasta to turniej powinien się nazywać raczej "skinki jarające się drzwiami"

a co do....Gdzie byście nie pojechali, w Rosji i tak będziecie znani

Mam jeszcze Bestie i Skaveny 
I pytanie:
Czy Clanraty przejdą za NightRunnerów i Globki jeśli nie wystawię clanratów i nie będzie problemu z rozróżnieniem co jest co?

I pytanie:
Czy Clanraty przejdą za NightRunnerów i Globki jeśli nie wystawię clanratów i nie będzie problemu z rozróżnieniem co jest co?
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.