Orle Gniazdo - POŻYCZKI
Re: Orle Gniazdo - POŻYCZKI
??
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
taki w miare bull. ze strzelba. moze byc? jesli tak to KONIECZNIE telefon do mnie w piatek o 17.00, inaczej zapomne 
607171794
pozdrawiam
Furion

607171794
pozdrawiam
Furion
ocb z tym rydwanem? Dymitr na nim usiadł? bo jak tak to on dalej tam jest 

kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Piątka ellyrianów, a nawet dwie! Pomalowane! Ma ktoś?
Bardzo proszę!

Ja mam dp ale w klimatach khorna jalby co
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Tez 5 ellyrianow, niestety zamiast m alować muszę się uczyć. 

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
mam zajefajnego gostka, który wygląda jakby wyszedł papie nurglowi spod pachy. Problem taki, że podstawką w kolorystyce GW BlackKrzysiekW pisze:Wygląda że powinienem zdążyć, ale na wszelki wypadek...
... będzie mógł ktoś pożyczyć Demon Princa, takiego w klimatach Nurgla?

mam 7 globków pomalowanych i trzech w podkładzie. Szczurów 9 bez problemu. Brać?Bałagan pisze:9 giant ratów i 10 globków potrzebuje
weź mi 5 globków, resztę już mamBombaj pisze:mam zajefajnego gostka, który wygląda jakby wyszedł papie nurglowi spod pachy. Problem taki, że podstawką w kolorystyce GW BlackKrzysiekW pisze:Wygląda że powinienem zdążyć, ale na wszelki wypadek...
... będzie mógł ktoś pożyczyć Demon Princa, takiego w klimatach Nurgla?, brać?
mam 7 globków pomalowanych i trzech w podkładzie. Szczurów 9 bez problemu. Brać?Bałagan pisze:9 giant ratów i 10 globków potrzebuje
Krzyśku, ja mam nurglowego DPWygląda że powinienem zdążyć, ale na wszelki wypadek...
... będzie mógł ktoś pożyczyć Demon Princa, takiego w klimatach Nurgla?

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)