Helstorm rocket battery
Moderator: #helion#
ja pewnie sie skusze na fajerwerki. robie tzw. "themed army" oparta na Ulryku i Helblaster mi zupelnie nie pasuje. A rakietnica przynajmniej swoja nazwe wziela od hrabiego Middenheim 

Ostatnio zmieniony 20 gru 2006, o 22:51 przez Szaman, łącznie zmieniany 1 raz.
"I fart in your general direction" 

Podejrzewam, że Hellcannon to nie tylko do Ulryka, ale wręcz do żadnej armii Imperium nie pasuje, bo ciężko w tamtych okolicach o Chaos Dwarfy ujarzmiające demony w kształcie armat. 

Ostatnio zmieniony 20 gru 2006, o 22:55 przez b_sk, łącznie zmieniany 1 raz.
A licky boom boom down!!!
oj, drobne przejezyczenie. ale punkt dla Ciebie.b_sk pisze:Podejrzewam, że Hellcannon to nie tylko do Ulryka, ale wręcz do żadnej armii Imperium nie pasuje, bo ciężko w tamtych okolicach o Chaos Dwarfy ujażmiające demony w kształcie armat.

i pomyslec, ze gram chaosem i imperium...

chyba sie starzeje. tak, na pewno sie starzeje.

"I fart in your general direction" 

Oj, Szaman nieboj sie, ja mam krasie i orki 

Rakitki sa IMO swietne.
Gram OnG - na ostatnim turnieju spotkalem 2 takie cudaki. Naprawde straszna rzeznia na armie hordowe
Gram OnG - na ostatnim turnieju spotkalem 2 takie cudaki. Naprawde straszna rzeznia na armie hordowe
A jak na drugim wypadnie misfire to co ?
czyli np w stojacy obok oddział piechoty lub w samego siebie...
Powodzenia...zestrzelą je błyskawicznie a dwarfy rzadko kiedy wystawiają sie w jednym miejscu. Czesciej to linia obrony
Wiekszosc dwarfow z jakimi gralem wystawia sie w skupisku. Dluga linia jest dla nich nieskuteczna, bo wtedy ja jade na jedna flanke, a druga sie nudzi i czeka az po wybiciu pierwszej pojade na druga. I nie wydaje mi sie zeby zestrzelili tak blyskawicznie. My mamy lepsze mozliwosci niszczenia im maszyn ;P