Psychol Nurgl'a od Stihl'a
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Hehe, polewkowy
.

no twarzy nie rusze bo to jest wlasnie klimat tego figsa]:->Izo pisze:Ja bym jednak coś z twarzą zrobił - może maskę mu doklej - taką jak miał Lecter w milczeniu owiec. No i muszę cię jeszcze max pochwalić za to że zostawiłeś napis Stihl na "mieczyku"
Czekam na kolejne konwersje
a napis zamalowalem i namalowalem nowy inaczej nmn by nie wyszedl
a apropo tego filmu to nie widzialem ale jak taki zajebisty to wyporzycze w koncu mam cale wakacje ];->
a z ktorego to roku i czy na 100% nie jest japonskim filmem
]:->
bo japonskie horrory nawet na komedie sie nie nadaja
a stare filmy jeszcze ujda trzeba na nich myslec przynajmniej ]:->
ja nie ogladam za bardzo horrorow bo one sa po to zeby przestraszyc
a ja niestety czasem przysypiam na nich
albo smieje sie z niektorych momentow to nie filmy dla mnie ]:->
]:->
bo japonskie horrory nawet na komedie sie nie nadaja
a stare filmy jeszcze ujda trzeba na nich myslec przynajmniej ]:->
ja nie ogladam za bardzo horrorow bo one sa po to zeby przestraszyc
a ja niestety czasem przysypiam na nich
albo smieje sie z niektorych momentow to nie filmy dla mnie ]:->
Jest tylko jeden Braindead i ja mało nie padłem na nim ze śmiechu - to raczej komedia niż horror
. Wiem, że się nie znamy, ale zaufaj mi ja bym nikomu nie polecał japońskich horrorów 
Po przekroczeniu pewnej bariery wiekowej, żaden film nie straszy. Pamiętam jak mając dziesięc lat mało się nie zsikałem w majtki oglądając 3 część koszmaru z ulicy wiązów, a potem nie spałem całą noc. Teraz oglądając ten film wręcz przeciwnie - spałem jak się patrzy (szkoda tylko, że w trakcie filmu).
Wracając do braindead to był czwarty film Petera Jacksona, więc warto obejrzeć i porównać z Pierścieniami, zwłaszcza że budżet martwicy był na pewno mniejszy niż dzienna stawka statysty grającego orka we Władcy

Po przekroczeniu pewnej bariery wiekowej, żaden film nie straszy. Pamiętam jak mając dziesięc lat mało się nie zsikałem w majtki oglądając 3 część koszmaru z ulicy wiązów, a potem nie spałem całą noc. Teraz oglądając ten film wręcz przeciwnie - spałem jak się patrzy (szkoda tylko, że w trakcie filmu).
Wracając do braindead to był czwarty film Petera Jacksona, więc warto obejrzeć i porównać z Pierścieniami, zwłaszcza że budżet martwicy był na pewno mniejszy niż dzienna stawka statysty grającego orka we Władcy

Martwica mozgu to straszna chlosta dla psychiki. Zwlaszcza ksiadz karateka jest tam moim idolem.
Armia Ciemnosci za to wymiata strasznie, jedyny film na ktorym spadlem z krzesla ze smiechu. Dobrze ze sie nie poszczalem.
Psychol Nurgla - wysmienita konwersja. Wystaw ja na cmon'ie - u mnie masz dziesiatke gwarantowana.
Armia Ciemnosci za to wymiata strasznie, jedyny film na ktorym spadlem z krzesla ze smiechu. Dobrze ze sie nie poszczalem.
Psychol Nurgla - wysmienita konwersja. Wystaw ja na cmon'ie - u mnie masz dziesiatke gwarantowana.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Twoje pomysły po rostu wymiatają...czekam na regiment Nurglowych Teletubisiów 

- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Max, jestem zachwycony Twoimi pracami - nie wiem, dlaczego niektórzy się czepiają.
Bluźniercze i szaleńcze - chyba pobierałeś nauki u samego Roba Zombie'ego.
Tak trzymać!
P.S. Rozwala mnie sama nazwa tematu.
Tak trzymać!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Poparcie dla tego pana!Kapitan Hak pisze:Max, jestem zachwycony Twoimi pracami - nie wiem, dlaczego niektórzy się czepiają.
Tak trzymać!
A chrabąszcze można połapać czerwcowe - jakaś nowa odmiana, teraz latają. Niektóre naprawdę mutanty! Jak na Chaos przystało

Tylko ortografii pilnuj Maksiu