Kraków Vanaheim 22.06.2013
Re: Kraków Vanaheim 22.06.2013
Andrzej Bąk ID 2431 HE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej pisze:Andrzej Bąk ID 2431 HE
Bolek jedź do tychow w te sobote!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
większość i tak będzie rozpą euro ... więc nie za bardzo jest co wymyślać - poza specami których akurat moja szanowna armia nie ma grywalnych u mnie nic się nie zmienia...mnp21 pisze:Uff, dobrze że akurat dzisiaj miałem BP włączone prawie cały czas. Widzę że do północy miejsc nie będzie .
To chyba twój arcymag z kolegium światła Time Warp rzuci ;D. Ale się niedziel zdziwi jak dostanie rozpę na turniej, do którego regulamin dopiero piszeCatafractus pisze:Proszę o zapisanie:
Catafractus, 3443, Emp. rozpiskę doślę przed 20 maja
Dziwny ten format Poznania nie bardzo Ci spece są przeanalizowani...
Niedziel upuj nowy regulamin, bo zmienia w 3dupy! Niebawem nowa rozpiska
xYz
Witam
też poproszę o wstępne zapisanie
ID 4357 Marcin Albo_Albo B
armia HE
rozpiskę prześlę i ostatecznie potwierdzę uczestnictwo do 20 stego
też poproszę o wstępne zapisanie
ID 4357 Marcin Albo_Albo B
armia HE
rozpiskę prześlę i ostatecznie potwierdzę uczestnictwo do 20 stego
A mnie tam nie bedzie jeszcze nie wiem dlaczego ale cos wymysle
Wolaj tylko glosno to moze kaca wyleczy i przyjade z AzorowPiotrB pisze:no ja doprawdy nie wiem jak my sobie bez Ciebie damy radę już miałem chaleng wołać ....^Karpiu^ pisze:A mnie tam nie bedzie jeszcze nie wiem dlaczego ale cos wymysle
I jak przesyłanie rozpisek?
Coś tu cicho
Coś tu cicho
Wisła Kraków.