vampiry na bloodknighcie

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Re: vampiry na bloodknighcie

Post autor: Kuros »

to co dorzucić zamiast quickblooda?
a może zamiast red fury coś a quicka zostawić?

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

red fury> quickblood

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

najlepiej pograj i przedstaw wyniki, zagraj na jakimś turnieju z kimś kumatym to ci pokaże o co chodzi z frenzy

masz oddział za 1500ptk który stoi z tyłu i grzeje ciepłe dupki
7 ran + herosi to żadna ochrona, a ten krzyk to nic ciekawego, 75ptk a jeszcze jak cie wymanewrują to lord ci siadzie

poza tym gra ma 6 tur, jak przez 3-4 tury będziesz za ghoulami to powodzenia w grze :) jak odsłonisz się wcześniej to twoi rycerze mogą błądzić po bagnach/ruinach/lasach czy innych obszarach gdzie beastmeni kupy robią a nie tam gdzie trwa bitwa i możesz nabijać ptk

ty musisz dojść do CC, a zwyczajnie przeciwnik ci tego nie da zrobić
gracz ze scoutami typy DE Shades będzie ci na tyłach dupę obrabiać aż miło i blokować marsz

pograj, poćwicz a później przedstaw wnioski :) good luck
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Z chaosem nie masz latwo....

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Kuros pisze: Remis jedynie, ale assasin zdjął mi lorda niestety w 3 turze;) (z 4 ataków jakie miał 3 weszły)
zapomniałem o beguile i przerzutach na hita, wiec może by przeżył
Skaveńscy Assassini mają 3 ataki. Dałeś się wyruchać bez lubrykantu.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Paraszczak pisze:
Kuros pisze: Remis jedynie, ale assasin zdjął mi lorda niestety w 3 turze;) (z 4 ataków jakie miał 3 weszły)
zapomniałem o beguile i przerzutach na hita, wiec może by przeżył
Skaveńscy Assassini mają 3 ataki. Dałeś się wyruchać bez lubrykantu.

mogl miec dodatkowy atak z dzwonu albo z death frenzy wiec bez sądów zanim sie nie dowiemy o szczegółach ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

jak chcesz grać na bloodkach to proponuje grać na klocku black knight + bloodki. Do blacków idze lord klepak, a do bloodków idze wight king BSB z wardem na 4+/MR(2/3).
daje to duże możliwości taktyczne i nie ogarniasz (tak jak przeciwnik) 1 oddziału. jak zmieścisz to wrzuć jeszcze duszki + wilki do screenowania
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

ODPOWIEDZ