Paradoxalia Summer 2013-14.07(Niedziela) Warszawa 2400EURO
Re: Paradoxalia Summer 2013-14.07(Niedziela) Warszawa 2400EU
gramy Euro, PKS-y to sobie po DMP można stosować, za kilka chwil aktualka pierwsza
Ciastku mój drogi, przejdą, tylko z malowania dostaniesz okrąglutkoDastor pisze:Kurde chyba się wybiore po pólrocznej przerwie w końcu na turniej:) Przejdą lekkie proxy?
nie dopisuję na ładne oczy; po ostatnim turnieju wiele osób deklarowało się a jednak nie przyszło, stąd ograniczenie do pełnego zgłoszenia najpierw, a potem dopiero do listy zgłoszonychKrólik pisze:Dopiszcie i mnie. Mam nadzieję, że Arbiter wyrobi się z malowaniem
Dopisz mnie i Rogera rozpy z pełnym zgłoszeniem, że do jutra wieczora doślemy
Za fajną macie miejscówkę, żeby z Białegostoku nie przyjechać
Za fajną macie miejscówkę, żeby z Białegostoku nie przyjechać
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
kolejna aktualizacja; udało się zwiększyć limit o jeszcze jeden stół, pozostało 9 miejsc
UWAGA
na każdym stole będą objectivy, każdy wart 1DP do ogólnej klasyfikacji (dodawany do punktów i mający wpływ na losowanie paringów); zasady jak ostatnio, jednostka musi stać na miejscu objectivu wraz z zakończeniem bitwy, aby go zajmować
gracz, który zdobędzie największą ilość objectivów otrzyma dyplom z tytułem "Objectiv Master" oraz Ciechana dowolnego rodzaju
UWAGA
na każdym stole będą objectivy, każdy wart 1DP do ogólnej klasyfikacji (dodawany do punktów i mający wpływ na losowanie paringów); zasady jak ostatnio, jednostka musi stać na miejscu objectivu wraz z zakończeniem bitwy, aby go zajmować
gracz, który zdobędzie największą ilość objectivów otrzyma dyplom z tytułem "Objectiv Master" oraz Ciechana dowolnego rodzaju
i doszło, podobnie jak i Jacka
obsada dość silna jak na razie
jak na razie
VC-3
EMP-2
LIZ-2
DE-2
HE-2
BOC-1
OK-2
DOC-1
BRE-2