Spawn nurgla
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Max, każda Twoja figurka to kolejny krok w kierunku katharsis absolutnego!
Zbezczeszczony, bluźnierczy, wisielczy ślimak chaosu ze swoją małpią familią - to jest dzieło Mistrza! Prawdziwy Demonoid Phenomenon!
Zbezczeszczony, bluźnierczy, wisielczy ślimak chaosu ze swoją małpią familią - to jest dzieło Mistrza! Prawdziwy Demonoid Phenomenon!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

Czy Rzeszów objęła zasięgiem chmura odpadów radioaktywnych? Pytam kontrolnie, bo normalnym ludziom nie przychodzą do głowy takie schizy.
Myślę, że jesteś naznaczony przez los i masz do spełnienia jakąś ważną misję. Tylko co to może być? Strach myśleć ...
Myślę, że jesteś naznaczony przez los i masz do spełnienia jakąś ważną misję. Tylko co to może być? Strach myśleć ...
Jesteś moim Bogiem
.
ZA-JE-BIS-TY!

ZA-JE-BIS-TY!
O ja pierdykam, myslalem ze po Stihlu juz nic mnie nie zaskoczy...
Wymieklem.
Konwersja wedlug mnie wykonana WZOROWO, tak powinien wygladac dobrze skonwertowany model. Klimat jest niesamowity - wyraz twarzy slimaka to obled w najczystszej postaci! Sam klimatr sceny - przerazajacy!
Tylko jedna uwaga, jesli mozna - konieczie pomaluj mu lapy na zielono!
Wymieklem.
Konwersja wedlug mnie wykonana WZOROWO, tak powinien wygladac dobrze skonwertowany model. Klimat jest niesamowity - wyraz twarzy slimaka to obled w najczystszej postaci! Sam klimatr sceny - przerazajacy!

Tylko jedna uwaga, jesli mozna - konieczie pomaluj mu lapy na zielono!
no myslalem nad zzielenieniem albo zbieleniem tych rak ]:->Esco pisze:Tylko jedna uwaga, jesli mozna - konieczie pomaluj mu lapy na zielono!
ale jednak sa takie (moze to sie zmieni) zobaczymy jutro jak popatrze na nie prawie trzezwym okiem ]:->
to moze byc haslo na range tylko jakos je sprytnie skrucicKrzysiekW pisze:
Oto człowiek, który widział Plagę...
P.S. Specjalna ranga dla Maxa! Jak nic! Mój głos za.
proponuje ankiete jakas ]:-> czy cos
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Gratuluję kolejnego ciekawego
i klimatycznego pomysłu na figurkę
i naprawdę z chęcią zobaczyłbym całą twoją armię.

no dzieki ale armi puki co nie zobaczysz ]:->quidamcorvus pisze:Gratuluję kolejnego ciekawegoi klimatycznego pomysłu na figurkę
i naprawdę z chęcią zobaczyłbym całą twoją armię.
mam tylko te figurki ktore sa w galerii skonczone ];->
ale teraz cos raz na 1-2 dni powstaje nowa wiec w takim tempie przy liczebnosci chaosu pewnie szybko sie z tym uporam
co nie znaczy ze przestane w ogole robic figsy (do chaosu i nie tylko)
Skoro Twój spaczony wzrok padł na mnie, to pozwoliłem sobie założyć temat w tej sprawie.max pisze: to moze byc haslo na range tylko jakos je sprytnie skrucic
proponuje ankiete jakas ]:-> czy cos
Wielbicieli talentu i nietuzinkowej wizji Chaosu Maxa zapraszam do zabierania głowu.
Pozdrawiam,
Krzysiek