The cheese stands alone. Pleśniowa nowość. SK2400
Re: The cheese stands alone. Pleśniowa nowość. SK2400
A ja nie znam nikogo komu byś to powiedział. Rudy - nie wierzyć.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
co dales za jedne nornice?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Niesłusznie, zawsze trzeba mieć w zanadrzu choćby proste: ssij.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Smiejcie sie z orczego nieszczęścia. Jak Kaleson zabił mi 21 ran na trollach które wpadły w bok stormow to nie było zabawnie. Ograniczylem sie tylko do "ja pierdole". Jako ze bylismy sami w mieszkaniu to Ssij by dziwnie zabrzmiało
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Co wy macie z tym zeby wpadac w fellblade'a, szczegolnie jak macie stope i klopy ; p ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Byłem w walce od boku z savagami.
http://www.youtube.com/watch?v=FuIB8HEmnoY
http://www.youtube.com/watch?v=FuIB8HEmnoY
btw proponuje haslo PO: 3x15
teraz widze ze nie masz zadnej elektrycznej odgianczki a sa fantastyczne
teraz widze ze nie masz zadnej elektrycznej odgianczki a sa fantastyczne
Turniej zagrany. Drużynowo słabo, indywidualnie nieźle.
Pierwsza bitwa z empire Kyśka. Guterzy i nornice zjadają maszyny, aboma, kawę z herosami, latara huricanum. W trzeciej turze oddział z fell bladem zjada na raz 7 demigryfów a przeciwnik poddaje bitwę. Druzyna 60 : 0
Druga bitwa z VC Asura, chyba źle zagrałem. Doszedłem do połowy, straciłem gutterów i nornice po misfire, stwierdziłem, że nie skroje wszystkiego i się wycofałem, straciłem z magii jeszcze kilku herosów i w efekcie przegrałem 4: 16 team 27: 33
Trzecia bitwa z WOC Mariana. szedłem, rzucałem obszarówki, ogarniałem śmietnik abomą. Marianowi został Diabeł na 1 ranie, chimerka na 2, ranny bsb i jeden jurek. Nornice zabiły maruderów z duzym i małym magiem. Mogło być lepiej ale tylko 16:4 , team 17: 43
Pierwsza bitwa z empire Kyśka. Guterzy i nornice zjadają maszyny, aboma, kawę z herosami, latara huricanum. W trzeciej turze oddział z fell bladem zjada na raz 7 demigryfów a przeciwnik poddaje bitwę. Druzyna 60 : 0
Druga bitwa z VC Asura, chyba źle zagrałem. Doszedłem do połowy, straciłem gutterów i nornice po misfire, stwierdziłem, że nie skroje wszystkiego i się wycofałem, straciłem z magii jeszcze kilku herosów i w efekcie przegrałem 4: 16 team 27: 33
Trzecia bitwa z WOC Mariana. szedłem, rzucałem obszarówki, ogarniałem śmietnik abomą. Marianowi został Diabeł na 1 ranie, chimerka na 2, ranny bsb i jeden jurek. Nornice zabiły maruderów z duzym i małym magiem. Mogło być lepiej ale tylko 16:4 , team 17: 43
VC to taki sobie paring
a btw - jak CI gra ten drugi ogr? jest sens trzymac go w rozpie?
a btw - jak CI gra ten drugi ogr? jest sens trzymac go w rozpie?
mnie on mega nie przekonywał. Niby twardy niby mozna bic tylko po nim bo jest pancerny front unitu, ale z drugiej strony ja wypycham unit golymi elektrykami np. a szarak - u Ciebie z PS - moze byc ciekawy. wtedy fellblade laduje na litterze i tez wypycha a do tego mozesz go teleprotowac
Jak to taka dobra kmina to tym graj , ale jak dla mnie, fellblade musi mieć 4 rany, zeby statystycznie chociaż przeżywał bitwę. Myślałem o warliterze i myslałem tez o pox ratcie pod plague pristów, kombinuje naprawde rózne opcje. Widze w tej chwili, że mógłbym lepiej zainwestowac punkty z lordów, ale jest problem, bo chce je zainwestować tylko w walkę wręcz, Na razie wszystko sprawdza mi sie tak dobrze, że aż się boję coś zmieniac, ale jestem świadomy słabych stron tej rozpy i wiem, co bym chciał w niej jeszcze mieć.
Ta rozpa jest zbudowana pod pancerną mete, pod MI, MC, MB, Cav.
Ta rozpa jest zbudowana pod pancerną mete, pod MI, MC, MB, Cav.
ja uwazam ze fellblade z definicji jest do kitu