DMPożyczki
- RedScorpion
- Falubaz
Harpie DE mogę wziąć, mają niekompletne skrzydła ale poz tym są ok. Traya pod skirmish nie mam.Lazur pisze:5 harpii trza
-
- Kretozord
Potrzebujemy krasnali do ChDcji. 5 będzie ratunkiem, dla 35 tez znajdziemy użytek.
Jesteśmy wypłacalni.
Jesteśmy wypłacalni.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mam 15stu którzy spokojnie przejdą jako CHD, mogę zabrać za browarek.paulinka17 pisze:Potrzebujemy krasnali do ChDcji. 5 będzie ratunkiem, dla 35 tez znajdziemy użytek.
Jesteśmy wypłacalni.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
30 gnoblarow/ gobasow?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Bo mnie się Golonka nie odzywa ;P
Kameleony pożyczę wiadoma zapłata
Kameleony pożyczę wiadoma zapłata
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Pilnie! Potrzebuję Slanna! Kto poratuje?
Może nawet będzie pasował browar dla ciebie! Dzięki!
Pilne!! Ekipa z zabrza potrzebuje 2 imperialnych magow i 28 spermenow oraz 2 lucznikow!!! Nagroda 4pakk!!
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą