PlayMini Of The Month 3 - wakacje (lipiec+sierpień)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

Raptaparat pisze::twisted: he

no to moze sie wyrobie z drzewem, ale nic nie przebije tomka sadzonki :P
mylisz się :D

na PMotM 3 zrobię jego brata Łukasza Gałązkę :)

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

btw może zrobic równolegle konkurs lipcowy na np. maga a na całe wakacje monsterowy ??

ja bym sie pisał

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Ziemko pisze:Tak chcialem wziac udzial w tej edycji... Nie bede neistety robil niegrywalnego stegadona czy carnosaura , jak mam milion rzeczy do zrobienia... Mapet pewnie wygra ta edycje tez , jego carnol miazdzy...
pomaluj kolejnego kroxa.... przciez zawsze mozesz gi dac do pmotm jako kroxa z mordki a przeciez takie rzeczy tomash dopuscil

czy szejker zrobiony z helki mozna uznac za large target? :>

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Ale ja się nie pytam czy Wywerna jest large targetem, tylko czy mogę zgłosić do konkursu model, który ma juz zaczete malowanie ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Shino pisze:pomaluj kolejnego kroxa.... przciez zawsze mozesz gi dac do pmotm jako kroxa z mordki a przeciez takie rzeczy tomash dopuscil
Shino, proszę Cię... :roll:
Shino pisze:czy szejker zrobiony z helki mozna uznac za large target? :>
Proszę Cię po raz drugi... :roll:

Gięcie zasad samej gry Ci nie wystarcza do realizacji powergamerskich zapędów? Musisz się brać za dżentelmeński w założeniu konkurs hobbystów?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Ja mam pomisła na giganta O&G, ale aż sam sie go boję.

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Hm, może w końcu wystartuję w PMotM, przez te ogry i priesta jakoś nie wyrobiłem z czempionem i BSB :/

Może elektor na gryfie...? :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Tomash pisze:
Shino pisze:pomaluj kolejnego kroxa.... przciez zawsze mozesz gi dac do pmotm jako kroxa z mordki a przeciez takie rzeczy tomash dopuscil
Shino, proszę Cię... :roll:
o co? przeciez to nie ja powiedzialem, ze large targety z mordki tez sie nadaja? :>
Shino pisze:czy szejker zrobiony z helki mozna uznac za large target? :>
Proszę Cię po raz drugi... :roll:

Gięcie zasad samej gry Ci nie wystarcza do realizacji powergamerskich zapędów? Musisz się brać za dżentelmeński w założeniu konkurs hobbystów?
a tu nie wiem o co ci chodzi.... sama figurka z pewnoscia moze robic za large targeta jako, ze jest wieksza od niektorych large targetow... a, ze mam juz 2 giganty zwykle i jednego khemrickiego to chcialbym sobie zrobic cos innego przydatnego...

napisales tylko, ze musi byc wiekszy niz 50x50.... ta maszyna nie zmiesci sie na mniejszej.....

(ew. cascet nie bedacy lt ale tez bedacy spora figurka nadaje sie? )

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Haha ha, aż sobie chyba zrobię wesołego giganta do besti. Pewnie konwersja wyjdzie zupełnie nie tak jak wyjść będzie powinna, ale to nic ;)
Idę sobie figse zamówić :]
Uerph.

Awatar użytkownika
skejwen
Mudżahedin

Post autor: skejwen »

hmmm... przez wakacje to ja chce z 5 large targetow skonwersic ;P

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Hura!!!!!!!!!!!11 :lol:
Ile ja mam do malowania, albo gigs albo klopka do moich TK, tudzież winged nightmara albo trener trenerów do VC. Temat dla mnie super :D i idealnie trafiony :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Shino, Natalii dopuszczę mordheimowego bydlaka na 40mm, bo ją lubię i jestem znanym fanem nepotyzmu i korupcji. Jeśli chcesz mnie przekonać do swoich pomysłów, mogę Ci podać na priv numer konta. :P

A tak poważnie: podstawka minimum 50x50 (w grze, według zasad) i zasada large target. Zrozumienie której części poprzedniego zdania sprawia Ci trudność? :twisted:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Ok, z BSB orkowym mi nie wyszlo, bo zaczalem jednak robic treemana... A szkoda, ze go zaczalem robic, bo mialym na te edycje konkursu, jak znalazl. Ale ze drzewiec juz praktycznie pomalowany, wiec sie juz wedlug zasad nie kwalifikuje... Takze trzeba bedzie zrobic smoka do welfow. Tu nie bedzie takiego problemu, jak z orkiem, bo welfow akurat pilnie potrzebuje. Wiec jest mi po drodze. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Muzyk
Mudżahedin

Post autor: Muzyk »

Nie gram na DoW, temat jest ciosem w hoobystów którzy nie mają w swojej armii large targetów. Chciałem sobie zrobić to kowadełko... będe mógł w ramach konkursu?

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

A ja tez wezme udzial ]:-> (widze ze moj pomysl o 2miesiacach na prace wypalil)
Zrobie chaos dragona Nurgla !!!!!
przez 2 miesiace spokojnie wyczyszcze kurczaka zabe i myszke ]:-> i zmontuje to do kupy
Niech zyje moc rozkladu
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Tomash pisze: A tak poważnie: podstawka minimum 50x50 (w grze, według zasad) i zasada large target. Zrozumienie której części poprzedniego zdania sprawia Ci trudność? :twisted:
spoko moj szejker bedzie tak podobny do helki, ze i helka go bedzie mozna nazwac (bo model jest swietny i nie wymaga wiele ingerencji w niego :) ) ale szkoda, ze nie da sie tego normalnie zorbic...

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

Patrycja Polkowska pisze:tyle że do tej pory nie miał konkurencji
potraktuje to jako wyzwanie

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

max pisze:A ja tez wezme udzial ]:-> (widze ze moj pomysl o 2miesiacach na prace wypalil)
przez 2 miesiace spokojnie wyczyszcze kurczaka zabe i myszke ]:-> i zmontuje to do kupy
Niech zyje moc rozkladu
o fak! :shock:

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

no temacik ciekawy i moze w koncu bedzie mobilizacja zeby sie smoczyskiem zajac :D moze i ja zobacze co jest warte moje malowanie :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

max pisze:A ja tez wezme udzial ]:-> (widze ze moj pomysl o 2miesiacach na prace wypalil)
Niech zyje moc rozkladu
Jeśli nie spuścisz z tonu, zafunduję Ci wakacje na pustkowiach Chaosu, skrzynkę wódki, kilka wyposzczonych germanistek, oraz dużo kiełbasy z Janowa Lubelskiego!
Innymi słowy masz moje błogosławieństwo Maksiu [i parę dziesiątek na CMON ;) ]

ODPOWIEDZ