mylisz sięRaptaparat pisze:he
no to moze sie wyrobie z drzewem, ale nic nie przebije tomka sadzonki

na PMotM 3 zrobię jego brata Łukasza Gałązkę

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
pomaluj kolejnego kroxa.... przciez zawsze mozesz gi dac do pmotm jako kroxa z mordki a przeciez takie rzeczy tomash dopuscilZiemko pisze:Tak chcialem wziac udzial w tej edycji... Nie bede neistety robil niegrywalnego stegadona czy carnosaura , jak mam milion rzeczy do zrobienia... Mapet pewnie wygra ta edycje tez , jego carnol miazdzy...
Shino, proszę Cię...Shino pisze:pomaluj kolejnego kroxa.... przciez zawsze mozesz gi dac do pmotm jako kroxa z mordki a przeciez takie rzeczy tomash dopuscil
Proszę Cię po raz drugi...Shino pisze:czy szejker zrobiony z helki mozna uznac za large target? :>
o co? przeciez to nie ja powiedzialem, ze large targety z mordki tez sie nadaja? :>Tomash pisze:Shino, proszę Cię...Shino pisze:pomaluj kolejnego kroxa.... przciez zawsze mozesz gi dac do pmotm jako kroxa z mordki a przeciez takie rzeczy tomash dopuscil![]()
a tu nie wiem o co ci chodzi.... sama figurka z pewnoscia moze robic za large targeta jako, ze jest wieksza od niektorych large targetow... a, ze mam juz 2 giganty zwykle i jednego khemrickiego to chcialbym sobie zrobic cos innego przydatnego...Proszę Cię po raz drugi...Shino pisze:czy szejker zrobiony z helki mozna uznac za large target? :>
Gięcie zasad samej gry Ci nie wystarcza do realizacji powergamerskich zapędów? Musisz się brać za dżentelmeński w założeniu konkurs hobbystów?
spoko moj szejker bedzie tak podobny do helki, ze i helka go bedzie mozna nazwac (bo model jest swietny i nie wymaga wiele ingerencji w niegoTomash pisze: A tak poważnie: podstawka minimum 50x50 (w grze, według zasad) i zasada large target. Zrozumienie której części poprzedniego zdania sprawia Ci trudność?
potraktuje to jako wyzwaniePatrycja Polkowska pisze:tyle że do tej pory nie miał konkurencji
Jeśli nie spuścisz z tonu, zafunduję Ci wakacje na pustkowiach Chaosu, skrzynkę wódki, kilka wyposzczonych germanistek, oraz dużo kiełbasy z Janowa Lubelskiego!max pisze:A ja tez wezme udzial ]:-> (widze ze moj pomysl o 2miesiacach na prace wypalil)
Zrobie chaos dragona Nurgla !!!!!
przez 2 miesiace spokojnie wyczyszcze kurczaka zabe i myszke ]:-> i zmontuje to do kupy
Niech zyje moc rozkladu