Ekhm, zwykle na duzynowkach nie ma oceny malowania, takze koro to szczyt, to po co w ogole przyjezdzasz na DMPki

"Ale zaraz bedzie placz tych co sami nie maluja tylko placa innym za malowanie a tam sa przeciez terminy ect ..."
Seriously?
latwiej chyba by olac 2 kodeksy. Szczegolnie, ze grajacym jednym z tych 2 kodeksow to raczej nie przeszkadza. W koncu kodeks sie nie zmienil az tak bardzo.Mam nadzieje, ze wezmiecie to pod uwage i z racji 2och mocno swiezych kodeksow, olejecie ocene malowania.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Rince pisze:Ziemas, ale nic takiego nie napisalem. Oczywiste przegiecia mozna przyciac.
Ekhm, zwykle na duzynowkach nie ma oceny malowania, takze koro to szczyt, to po co w ogole przyjezdzasz na DMPki?
"Ale zaraz bedzie placz tych co sami nie maluja tylko placa innym za malowanie a tam sa przeciez terminy ect ..."
Seriously?
Zsygowałbym ale i tak skasująCauliflower pisze:J
Jak widzę ogłoszenia w formacie 2800 open na miesiąc przed o pożyczeniu kilku daktyli to śmiać mi się chce. Nie masz, nie wystawiaj. Chcesz wystawić, kup, pomaluj. Nie masz kasy, ulep, skonwertuj. Nie masz ani czasu ani kasy, znajdź inne hobby. Proste jak jeb.nie
Siedzę i obserwuję Twoją hipokryzję i trolling jaki serwujesz braci Kujawskiej i przestało mnie to bawić.Rince pisze:Ziemas, ale nic takiego nie napisalem. Oczywiste przegiecia mozna przyciac.
Ekhm, zwykle na duzynowkach nie ma oceny malowania, takze koro to szczyt, to po co w ogole przyjezdzasz na DMPki?
Seriously?
Oczywiście na 10 dni przed jego ukazaniem już jest ciśnienie i sianie fermentuThain pisze:Najbardziej podoba mi się dyskutowanie o kodeksie, który jeszcze nie wyszedł:)
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
może organizator go o to poprosił. Takie moje domysły.Golonka pisze:Dobra, gadanie gadanie, ale czemu akurat shino ma robić ograniczenia armii, której nie zna? Rozumiem, że był w AR comie dwukrotnie o ile nie trzy, ale biorąc pod uwagę ostatnie drafty to chyba nie jest najlepsza wizytówka.