Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Re: Babicki Master - Nie w Babicach (26-27.10.2013)

Post autor: Rince »

Ziemas, ale nic takiego nie napisalem. Oczywiste przegiecia mozna przyciac.
Ekhm, zwykle na duzynowkach nie ma oceny malowania, takze koro to szczyt, to po co w ogole przyjezdzasz na DMPki ;) ?

"Ale zaraz bedzie placz tych co sami nie maluja tylko placa innym za malowanie a tam sa przeciez terminy ect ..."

Seriously?
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013, o 11:46 przez Rince, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Mam nadzieje, ze wezmiecie to pod uwage i z racji 2och mocno swiezych kodeksow, olejecie ocene malowania.
latwiej chyba by olac 2 kodeksy. Szczegolnie, ze grajacym jednym z tych 2 kodeksow to raczej nie przeszkadza. W koncu kodeks sie nie zmienil az tak bardzo.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Ja tam jestem zawsze za dopuszczaniem nowego.
W zeszłym półroczu graliśmy na masterach na takie cudeńka jak stary woch, stary doch, często na nieaktualne uściślenia ar na turniejach euro. To nie jest do końca fajne grać z pewnym opóźnieniem. Między innymi jeden z sensów tej gry polega na jej ciągłej ewolucji.

A jeśli chodzi o modele to nie ma to nic wspólnego z modelarką, której być lub nie zalezy tylko i wyłącznie od organizatora.

Z całym szacunkiem, ale jeszcze nie było nowego kodeksu, w którym by zabrakło oddziałów przez wszystkich posiadanych. Chcesz grać nowymi modelami - maluj, konwertuj, a jak nie to grasz sobie tym co masz i tyle. Może w wypadku jakiś niedostępnych nowych stworów dopuściłbym coś w zastępstwie, ale cała reszta jest do ogarnięcia.
Jak widzę ogłoszenia w formacie 2800 open na miesiąc przed o pożyczeniu kilku daktyli to śmiać mi się chce. Nie masz, nie wystawiaj. Chcesz wystawić, kup, pomaluj. Nie masz kasy, ulep, skonwertuj. Nie masz ani czasu ani kasy, znajdź inne hobby. Proste jak jeb.nie

pozdro

P.S. Zajebista miejscówka Śmiechu. =D> =D>
Wydaje mi się, że znacznie lepsza niż Babice. Będzie można sobie normalnie wypić piwo, a wieczorkiem pograc w piantball czy lasery. Do tego można o każdej porze wsiąść w pociąg i być za pół godziny w centrum warszawy. Dla mnie imba.
Życzę powodzenia w organizacji. Jak coś potrzeba, odzywaj się.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Rince pisze:Ziemas, ale nic takiego nie napisalem. Oczywiste przegiecia mozna przyciac.
Ekhm, zwykle na duzynowkach nie ma oceny malowania, takze koro to szczyt, to po co w ogole przyjezdzasz na DMPki ;) ?

"Ale zaraz bedzie placz tych co sami nie maluja tylko placa innym za malowanie a tam sa przeciez terminy ect ..."

Seriously?

Brak oceny malowania, ale na 3 kolory wszystko musi conajmniej byc, a szaro-srebrne modele na stolach to roznica.
Shino imho ogarnie, zeby obie armie lekko przyciac, ale nie na zasadzie jak DE mialy na euro wczesniej, bez wczesniejszych testow.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Cauliflower pisze:J
Jak widzę ogłoszenia w formacie 2800 open na miesiąc przed o pożyczeniu kilku daktyli to śmiać mi się chce. Nie masz, nie wystawiaj. Chcesz wystawić, kup, pomaluj. Nie masz kasy, ulep, skonwertuj. Nie masz ani czasu ani kasy, znajdź inne hobby. Proste jak jeb.nie
Zsygowałbym ale i tak skasują :P krótko i na temat
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Rince pisze:Ziemas, ale nic takiego nie napisalem. Oczywiste przegiecia mozna przyciac.

Seriously?
Siedzę i obserwuję Twoją hipokryzję i trolling jaki serwujesz braci Kujawskiej i przestało mnie to bawić.
Jedyną drużynówką jaka nie miała oceny malowania było DMP... zobaczymy jak będzie w przyszłości. Przestań kłamać i weź się za malowanie już teraz... przynajmniej farbki będziesz miał przygotowane do czasu otrzymania figsów...
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Sorry, nie mam az takiego skilla jak Paulinka. Nastepnym razem postaram sie rozdraznic cie jeszcze bardziej.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

Ktoś mnie wzywał?

Czuje sie jak taki kapitan planeta. Reaguje na połączone moce głupoty paradox'u, słodkiego pierdzenia, rince'owego bucostwa i qcowego idealizmu.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013, o 11:57 przez paulinka17, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Paulinka zawsze na posterunku :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Najbardziej podoba mi się dyskutowanie o kodeksie, który jeszcze nie wyszedł:)

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

No proste, i o modelach, ktore jeszcz nie wiadomo, jak skleic i pomalowac ;) Ale nerwowo dzis. To chyba zmiana cisnienia. Wszystkich dzis glowa boli :)
Obrazek

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

Boarder Princes: Nie znam sie ale sie wypowiem. To powinien byc podtytuł tego forum.

Ja głosuje na "dopuścić"! Albo wręcz przeciwnie. Bo jest jakieś głosowanie, nie?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Daw pisze:Paulinka zawsze na posterunku :)
Ci dwaj mi kogoś przypominają:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013, o 12:02 przez Grolshek, łącznie zmieniany 1 raz.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

referendum wrecz.

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Thain pisze:Najbardziej podoba mi się dyskutowanie o kodeksie, który jeszcze nie wyszedł:)
Oczywiście na 10 dni przed jego ukazaniem już jest ciśnienie i sianie fermentu :D
Jak dla mnie Śmiechu nie powinien dopuszczać DE-lfów, przecież one będa jak zwykle gięte. Ci co nie widzą w ogóle aspektu modelarskiego w tym hobby przywiozą do swoich malarzy ciężarówkę nowych pudełek dark-elfickich oddziałów i za dwa tygodnie będą mieli gotową uber extra armię o czym zwykli śmiertelnicy, ci co mogą pomarzyć o byciu "jednym z dziesięciu" będą grać na jakiś plewnych rozpach i swoim występem przekreślą ostatecznie chociaż cień szansy aby stać się "jednym z nich" 8)
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013, o 12:08 przez Daw, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Eeee, slabe, nawet mi sie nie chce odpisywac.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Grolshek :lol2: :lol2: :lol2:

Paulinka kiedys sie za mocno zagalopujesz i wylaczymy Ci Twoje moce kapitanie planeto.
Predyspozycje do tego niewatpliwie masz.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Dobra, gadanie gadanie, ale czemu akurat shino ma robić ograniczenia armii, której nie zna? Rozumiem, że był w AR comie dwukrotnie o ile nie trzy, ale biorąc pod uwagę ostatnie drafty to chyba nie jest najlepsza wizytówka.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

mi się tam ostatnie drafty podobały :D
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Golonka pisze:Dobra, gadanie gadanie, ale czemu akurat shino ma robić ograniczenia armii, której nie zna? Rozumiem, że był w AR comie dwukrotnie o ile nie trzy, ale biorąc pod uwagę ostatnie drafty to chyba nie jest najlepsza wizytówka.
może organizator go o to poprosił. Takie moje domysły.
Obrazek

ODPOWIEDZ