Kult Nurgla

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Drovilus
Wałkarz

Post autor: Drovilus »

Włożyłeś w rzeźbienie pewno sporo czasu zapewne i malowanie nawet na tym braku czasu jakoś nie ucierpiało:P

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Wykonanie bardzo mi się podoba, pomysł tym bardziej. Tym bardziej, że mam taki sam: armia kultystów Nurgle'a z dezerterami z Imperium... :) Tylko na zasadach Chaosu.
Nawet palanquina zdobyłem, też z myślą o używaniu go jako rydwanu.
Ale idzie mi to bardzo powoli.
Bardzo mi sie podoba priest na koniu, świetny model.
Pozdrawiam,
Krzysiek

Awatar użytkownika
Kaiserschlacht
Staroświatowiec

Post autor: Kaiserschlacht »

Kerim pisze:dużo się narzeźbiłeś przy lektyce?
Kerim no daj spokój, jak byś mnie nie znał (to ja, Dominik, się pod tym pseudo ukrywam)... Nie pamiętasz mojego szczytowego osiągnięcia - mało udanych płaszczyków na Sea Guardach? Cały tron wraz z tragarzami jest do ściągnięcia z Mail Ordera. Ja tylko dorzuciłem nieco części z wypraski imperialnej i hordę nurglingów (20 sztuk, żaden wzór się nie powtarza). Chociaż muszę przyznać, że przy sztandarze armijnym musiałem wyrzeźbić całe udo razem z elementami pancerza - i z tego jestem bardzo zadowolony.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Fajna sprawa, gratulacje.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Ołłłłł jes! ZAJEFAJNY pomysł i super wykonanie, kończ armie i wrzucaj fotki. Gratuluje

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave
Kaiserschlacht pisze:
Kerim no daj spokój, jak byś mnie nie znał (to ja, Dominik, się pod tym pseudo ukrywam)... Nie pamiętasz mojego szczytowego osiągnięcia - mało udanych płaszczyków na Sea Guardach? Cały tron wraz z tragarzami jest do ściągnięcia z Mail Ordera. Ja tylko dorzuciłem nieco części z wypraski imperialnej i hordę nurglingów (20 sztuk, żaden wzór się nie powtarza). Chociaż muszę przyznać, że przy sztandarze armijnym musiałem wyrzeźbić całe udo razem z elementami pancerza - i z tego jestem bardzo zadowolony.

A jak nazywa się ten model?

Awatar użytkownika
Lordzik
Mudżahedin

Post autor: Lordzik »

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

:shock:

Altar wymiata... :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Lord Andre pisze:
Chociaż muszę przyznać, że przy sztandarze armijnym musiałem wyrzeźbić całe udo razem z elementami pancerza - i z tego jestem bardzo zadowolony.

dol to nogi od plastikowego generala imperium, choc mocno pociete (w oryginale sa na bacznosc). korpus jest od lorda Nurgle'a na steedzie. glowa to zombiak, prawa dlon od metalowego fanatyka goblinow. sztandar od plastikowych czarnych orkow. chyba nic nie pominalem :mrgreen:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

to ja chce zobaczyc Tanka :)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Kaiserschlacht pisze:
Kerim no daj spokój, jak byś mnie nie znał .
na mailorderze się nie znam, zdjęcie takie, rze widać że tam się kotłuje, a czy robione czy nie - nie widać, no to pomyślałem że wyrobiłeś się jak majty w kroku i szalejesz z GSem, a tu zawód.
Miałeś wpaść ponoć, ale najpierw zadzwoń. Z przyszłego tygodnia mam czas w środę (narazie)

Lord Andre
Chuck Norris

Ave
Szaman pisze:
Lord Andre pisze:
Chociaż muszę przyznać, że przy sztandarze armijnym musiałem wyrzeźbić całe udo razem z elementami pancerza - i z tego jestem bardzo zadowolony.

dol to nogi od plastikowego generala imperium, choc mocno pociete (w oryginale sa na bacznosc). korpus jest od lorda Nurgle'a na steedzie. glowa to zombiak, prawa dlon od metalowego fanatyka goblinow. sztandar od plastikowych czarnych orkow. chyba nic nie pominalem :mrgreen:
Chodziło mi o altara, czyli lektykę, a nie sztandarowego. nie wiem jak mnie zacytowałeś, bo ja cytowałem inną wypowiedź... No to jak nazywa się ten model?

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

ZARĄBISTE :shock:
Super pomysł i figurki
Malowanie też dobre, ale bardziej genialny sam pomysł i figurki, konwersje.

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Nie no, pomysł sam w sobie jest interesującym i bardzo udany, wykonanie również na wysokim poziomie, ogólnie bardzo ładnie sie prezentuje.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Lord Andre pisze:Ave
Szaman pisze:
Lord Andre pisze:
Chodziło mi o altara, czyli lektykę, a nie sztandarowego. nie wiem jak mnie zacytowałeś, bo ja cytowałem inną wypowiedź... No to jak nazywa się ten model?
cytowales ta wypowiedz, ale widac inna miales na mysli. na przyszlosc, jesli chcesz byc dobrze zrozumiany, wycinaj z cytowanych wypowiedzi fragmenty, ktore Cie nie interesuja.

"war altar" to Palanquin of Nurgle

Lord Andre
Chuck Norris

Ave

Kerim zapytał o lektykę, więc myślałem, że to będzie się bardziej rzucało w oczy, ale racja trochę zbyt dużo zacytowałem. Palanquin of Nurgle tego się nie da kupić w Polsce?

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Allegro przeszukaj ale wątpię.

Mail Order only.

Awatar użytkownika
Lordzik
Mudżahedin

Post autor: Lordzik »

Lord_Vampyre pisze:TAK
Rozumiem, że prawie nikt mnie nie zna, ale ludzie - czytajcie moje posty :P - wciśnij 'TAK' to dostaniesz się do sklepu on-line GW.

Do tej pory nie widziałem tego na Allegro.

Lord Andre
Chuck Norris

Ave

Pytałem się tylko tak z ciekawości, bo nigdy jej nie widziałem wcześniej. Gram Bretką, więc na razie nie jest on mi do szczęścia potrzebny

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Katylina pisze:Mail Order only.
do tego bardzo stary - tzw. collector's. cena za calosc to 18 GBP.

ODPOWIEDZ