Kult Nurgla
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wykonanie bardzo mi się podoba, pomysł tym bardziej. Tym bardziej, że mam taki sam: armia kultystów Nurgle'a z dezerterami z Imperium...
Tylko na zasadach Chaosu.
Nawet palanquina zdobyłem, też z myślą o używaniu go jako rydwanu.
Ale idzie mi to bardzo powoli.
Bardzo mi sie podoba priest na koniu, świetny model.
Pozdrawiam,
Krzysiek

Nawet palanquina zdobyłem, też z myślą o używaniu go jako rydwanu.
Ale idzie mi to bardzo powoli.
Bardzo mi sie podoba priest na koniu, świetny model.
Pozdrawiam,
Krzysiek
- Kaiserschlacht
- Staroświatowiec
Kerim no daj spokój, jak byś mnie nie znał (to ja, Dominik, się pod tym pseudo ukrywam)... Nie pamiętasz mojego szczytowego osiągnięcia - mało udanych płaszczyków na Sea Guardach? Cały tron wraz z tragarzami jest do ściągnięcia z Mail Ordera. Ja tylko dorzuciłem nieco części z wypraski imperialnej i hordę nurglingów (20 sztuk, żaden wzór się nie powtarza). Chociaż muszę przyznać, że przy sztandarze armijnym musiałem wyrzeźbić całe udo razem z elementami pancerza - i z tego jestem bardzo zadowolony.Kerim pisze:dużo się narzeźbiłeś przy lektyce?
-
- Chuck Norris
Ave
A jak nazywa się ten model?
Kaiserschlacht pisze:Kerim no daj spokój, jak byś mnie nie znał (to ja, Dominik, się pod tym pseudo ukrywam)... Nie pamiętasz mojego szczytowego osiągnięcia - mało udanych płaszczyków na Sea Guardach? Cały tron wraz z tragarzami jest do ściągnięcia z Mail Ordera. Ja tylko dorzuciłem nieco części z wypraski imperialnej i hordę nurglingów (20 sztuk, żaden wzór się nie powtarza). Chociaż muszę przyznać, że przy sztandarze armijnym musiałem wyrzeźbić całe udo razem z elementami pancerza - i z tego jestem bardzo zadowolony.Kerim pisze:dużo się narzeźbiłeś przy lektyce?
dol to nogi od plastikowego generala imperium, choc mocno pociete (w oryginale sa na bacznosc). korpus jest od lorda Nurgle'a na steedzie. glowa to zombiak, prawa dlon od metalowego fanatyka goblinow. sztandar od plastikowych czarnych orkow. chyba nic nie pominalemLord Andre pisze:Chociaż muszę przyznać, że przy sztandarze armijnym musiałem wyrzeźbić całe udo razem z elementami pancerza - i z tego jestem bardzo zadowolony.

"I fart in your general direction" 

to ja chce zobaczyc Tanka 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
na mailorderze się nie znam, zdjęcie takie, rze widać że tam się kotłuje, a czy robione czy nie - nie widać, no to pomyślałem że wyrobiłeś się jak majty w kroku i szalejesz z GSem, a tu zawód.Kaiserschlacht pisze:Kerim no daj spokój, jak byś mnie nie znał .Kerim pisze:dużo się narzeźbiłeś przy lektyce?
Miałeś wpaść ponoć, ale najpierw zadzwoń. Z przyszłego tygodnia mam czas w środę (narazie)
-
- Chuck Norris
Ave
Chodziło mi o altara, czyli lektykę, a nie sztandarowego. nie wiem jak mnie zacytowałeś, bo ja cytowałem inną wypowiedź... No to jak nazywa się ten model?Szaman pisze:dol to nogi od plastikowego generala imperium, choc mocno pociete (w oryginale sa na bacznosc). korpus jest od lorda Nurgle'a na steedzie. glowa to zombiak, prawa dlon od metalowego fanatyka goblinow. sztandar od plastikowych czarnych orkow. chyba nic nie pominalemLord Andre pisze:Chociaż muszę przyznać, że przy sztandarze armijnym musiałem wyrzeźbić całe udo razem z elementami pancerza - i z tego jestem bardzo zadowolony.
ZARĄBISTE
Super pomysł i figurki
Malowanie też dobre, ale bardziej genialny sam pomysł i figurki, konwersje.

Super pomysł i figurki
Malowanie też dobre, ale bardziej genialny sam pomysł i figurki, konwersje.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Nie no, pomysł sam w sobie jest interesującym i bardzo udany, wykonanie również na wysokim poziomie, ogólnie bardzo ładnie sie prezentuje.
cytowales ta wypowiedz, ale widac inna miales na mysli. na przyszlosc, jesli chcesz byc dobrze zrozumiany, wycinaj z cytowanych wypowiedzi fragmenty, ktore Cie nie interesuja.Lord Andre pisze:Ave
Chodziło mi o altara, czyli lektykę, a nie sztandarowego. nie wiem jak mnie zacytowałeś, bo ja cytowałem inną wypowiedź... No to jak nazywa się ten model?Szaman pisze:dol to nogi od plastikowego generala imperium, choc mocno pociete (w oryginale sa na bacznosc). korpus jest od lorda Nurgle'a na steedzie. glowa to zombiak, prawa dlon od metalowego fanatyka goblinow. sztandar od plastikowych czarnych orkow. chyba nic nie pominalemLord Andre pisze:
"war altar" to Palanquin of Nurgle
"I fart in your general direction" 

-
- Chuck Norris
Ave
Kerim zapytał o lektykę, więc myślałem, że to będzie się bardziej rzucało w oczy, ale racja trochę zbyt dużo zacytowałem. Palanquin of Nurgle tego się nie da kupić w Polsce?
Kerim zapytał o lektykę, więc myślałem, że to będzie się bardziej rzucało w oczy, ale racja trochę zbyt dużo zacytowałem. Palanquin of Nurgle tego się nie da kupić w Polsce?
Rozumiem, że prawie nikt mnie nie zna, ale ludzie - czytajcie moje postyLord_Vampyre pisze:TAK

Do tej pory nie widziałem tego na Allegro.
-
- Chuck Norris
Ave
Pytałem się tylko tak z ciekawości, bo nigdy jej nie widziałem wcześniej. Gram Bretką, więc na razie nie jest on mi do szczęścia potrzebny
Pytałem się tylko tak z ciekawości, bo nigdy jej nie widziałem wcześniej. Gram Bretką, więc na razie nie jest on mi do szczęścia potrzebny