Zaduszki z ORDINem 2 i 3.11 (prekrakow)
Re: Zaduszki z ORDINem 2 i 3.11 (prekrakow)
jestem nowym graczem. Chętnie się pojawie.
Pasują oba dni choć wolę sobotę
Pasują oba dni choć wolę sobotę
też to widziałem. Podejrzewam, że wkradł się błąd, a jeśli nie to trochę bez sensu. MIał być format 1600 pre kraków bo niektórzy mogli przyjść w sobotę a inni w niedzielę. Robienie drugiej rozpiski na 1k mija się z celemBartoslavski pisze:W końcu którego dnia które punkty? Widziałem cóś, jakoby sobota na 1000, niedziela na 1600 - tak będzie?
Także prosimy o sprostowanie
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Edit. jednak tylko sobota wchodzi u mnie w gre
Ostatnio zmieniony 31 paź 2013, o 14:40 przez Arbiter Elegancji, łącznie zmieniany 1 raz.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Wysłałem zgłoszenie na sobotę, w niedziele odpadam.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
pojawie sie w sobote
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki