Gdynia, 23-24.11,2013pkt, Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
Re: IMP 2013 - Indywidualne Mistrzostwa Pomorza- 23-24.11.20
Mam takie sklepy 5 minut od domu, jednego bastiladona juz zrobiłem, potrzebuję jeszcze dwa...
-
- Chuck Norris
Dopiszcie Zalesia, w końcu to nie piśmienna bestia i trza robić za niego takie rzeczy.
Chyba bestia w ciele pluszowego misiaJaSzczuras pisze:Dopiszcie Zalesia, w końcu to nie piśmienna bestia i trza robić za niego takie rzeczy.
Zapisz
-
- Chuck Norris
Jak on by Cię dorwał podczas jedzenia oj przestałbyś mówić o pluszowym misiuMichał pisze:Chyba bestia w ciele pluszowego misiaJaSzczuras pisze:Dopiszcie Zalesia, w końcu to nie piśmienna bestia i trza robić za niego takie rzeczy.
Suchy jest do tego przyzwyczajony przeze mnieJaSzczuras pisze:Jak on by Cię dorwał podczas jedzenia oj przestałbyś mówić o pluszowym misiuMichał pisze:Chyba bestia w ciele pluszowego misiaJaSzczuras pisze:Dopiszcie Zalesia, w końcu to nie piśmienna bestia i trza robić za niego takie rzeczy.
-
- Chuck Norris
No nie wiem, ostatni co widział jak pizza devastator był głodny ponoć aktualnie jest ludzkim kadłubkiem, ale i tak nikt go nie widziałPająk pisze:.......
Suchy jest do tego przyzwyczajony przeze mnie
-
- Chuck Norris
Chyba trza zorganizować zawodyPająk pisze:Spytaj się co się dzieje jak ja jestem głodny...
A kto powiedzial ze u mnie nie bedzie pokera ?
-
- Chuck Norris
Uff już się bałem, że pojadę tam poprzestawiać pacynkiMłody pisze:A kto powiedzial ze u mnie nie bedzie pokera ?